doubtful Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Yanılmıyorsam Bnet 2.0 için çıkmış ilk bot örneği. Özellikle bnet authentication meselesini çözüme kavuştururlarsa arkadan gelenlere (özellikle emu çalışmalarına) büyük faydası dokunur. Link: http://code.google.com/p/battlenger/
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bu bnet chat olayina ben de girmek istiyordum da, blizzard cok kati o konuda, o yuzden hic bulasmadim.
Seele Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 güzel birseye benziyor, az bisi biseler kodliyim su hayatimda bende.
hunty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bi program bekliyorum. Maca girerken bana karsi tarafin profilini gosterecek. Oyun still'i hakkinda genel bilgi verecek.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 proje her ne kadar acık kaynak olsada, libbnet2 modulu private repoda gelistiriliyor. her ne kadar bnet2 icin auth yapabılıyor durumda olsada biraz daha zamana ihtiyacı var.
Desu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bombilo said: proje her ne kadar acık kaynak olsada, libbnet2 modulu private repoda gelistiriliyor. her ne kadar bnet2 icin auth yapabılıyor durumda olsada biraz daha zamana ihtiyacı var. speak english man
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Desu said: bombilo said: proje her ne kadar acık kaynak olsada, libbnet2 modulu private repoda gelistiriliyor. her ne kadar bnet2 icin auth yapabılıyor durumda olsada biraz daha zamana ihtiyacı var. speak english man or turkish
Öne çıkan mesajlar