Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mac noobundan sorular

shipitducy

Öne çıkan mesajlar

safaride pencereyi nasil full ekran yapicam? nasil yeni tab acicam safaride?
pil omrune ne zarar verir? bitmeden pil tamamen sarja takmiim mi hic? evdeyken elektrige bagli mi kalsin yoksa pilden mi yesin?
win7 driver sikintisi yasiyor mu?(apple storedaki zibidi oyle dedi ama internetten apple.comdan falan baktim, akar diolar win7)

simdilik bu kadar, tesekkurler simdiden =)
Sosyal ağlarda paylaş

pencerenin sol üstü ekranın ortalarına doğru gelecek şekilde sürükleyip artı (yeşil) e bas, şanslıysan fullscreen olur değilsen ekranın büyük kısmını kaplar, ciddiyim dalga geçmiyorum. alttaki dock yüzünden olmuyorsa onu autohide'a al

command(kelebek gibi ikonu olan)+t ile yeni tab açar, ek olarak windowsta falan ctrl+ kısayollarının buyuk bir kısmı aynen cmd+ şeklinde

pili bilemedim, ben de merak ettim şimdi

win7 sorun çıkarmaz muhtemelen, altı üstü bildiğin bilgisayar donanımı artı birkaç özel çip mip var diye biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ekrani kaplamak icin RightZoom

win7 ile ilgili bir sorunla karsilasmadim ben.

pil omrune isinma zarar verir, onun disinda birsey olmaz. elektrige bagli olarak da kullanabilirsin ama eger elektrige takiliyken isinmaya baslarsa cikar da kullan. ama uc bes kereden pil omrune birsey olmaz. olursa da 3-5 yil icinde olur, o zaman da 80-90 dolara degistiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...