shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 safaride pencereyi nasil full ekran yapicam? nasil yeni tab acicam safaride? pil omrune ne zarar verir? bitmeden pil tamamen sarja takmiim mi hic? evdeyken elektrige bagli mi kalsin yoksa pilden mi yesin? win7 driver sikintisi yasiyor mu?(apple storedaki zibidi oyle dedi ama internetten apple.comdan falan baktim, akar diolar win7) simdilik bu kadar, tesekkurler simdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 pencerenin sol üstü ekranın ortalarına doğru gelecek şekilde sürükleyip artı (yeşil) e bas, şanslıysan fullscreen olur değilsen ekranın büyük kısmını kaplar, ciddiyim dalga geçmiyorum. alttaki dock yüzünden olmuyorsa onu autohide'a al command(kelebek gibi ikonu olan)+t ile yeni tab açar, ek olarak windowsta falan ctrl+ kısayollarının buyuk bir kısmı aynen cmd+ şeklinde pili bilemedim, ben de merak ettim şimdi win7 sorun çıkarmaz muhtemelen, altı üstü bildiğin bilgisayar donanımı artı birkaç özel çip mip var diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ekrani kaplamak icin RightZoom win7 ile ilgili bir sorunla karsilasmadim ben. pil omrune isinma zarar verir, onun disinda birsey olmaz. elektrige bagli olarak da kullanabilirsin ama eger elektrige takiliyken isinmaya baslarsa cikar da kullan. ama uc bes kereden pil omrune birsey olmaz. olursa da 3-5 yil icinde olur, o zaman da 80-90 dolara degistiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 win7 akiyor.. bir sikintisi yok.. digerlerinide mum cevaplamis zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben evde şarjı bitmeden fişe hiç takmıyorum. gerek yok. gayet iyi gidiyor pil ömrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 apple storedaki eleman yuzunden xp yuklemeye basladim. bootcamp fln tamam ama yuklerken mac hal diye bi service yuklenirken privilegein yok fln bisiler dio ariza cikario ve sonuc olarak yukleyemiyorum xpde driverlari. bi bilen var mi bu probleme cozum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hatta bu winxp(sp3) yukleme olayina hakim biri varsa bana pm atsa da su derdimi halletsek cok makbule gecer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 offf xpdeyken internete giremiorum. girsem bi sekilde download edicem her bisii de off cildircam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 win7 ile ne alıp veremediğin var anlamadım, ya da kaçırdım. bizim ofiste mac'inde çok kral win7 çalıştıran biri varç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 gidip bi win7 alip xpyi silip onu yuklesem sorunsuz akar miyim diosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 o kadar detayını bilmiyorum ya da nasıl yapılır filan bilmiyorum. araştır onu forumlarda. mac forumları var türkçe, derdini dile getir filan. ayrıca neden win kuruyosun ki mac'e? mac os'si için alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 is geregi kullanmam gereken 2 program var, mac os calistirmiyor. yukledim win7 ufacik bir alana sorunsuz akti cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 akarsin bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 akamadim, bluetooth ve wireless fail win7de, br bilen yardim etsin lutfen uhuhuhu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 gormuyor xp wirelessi ve bluetoothu hardware sorunu olmadii cok acik ama cunku mac os'da calisio sorunsuz. mac'e win kurmus biri bana aciklarsa cozumunu super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 dırek onu neyle halledıyorduk unuttumda oyle kullancagın programlar kastırmayacak seylerse wmware kur 2 os u birden kullan o kendi hallediyor o tarz problemlerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 win7nin ustune mi yoksa mac os'un ustune mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 macos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 parallels cok basarili. biraz pahali ama guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 mac os'de exe mi calistiriyor kisaca bu programlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 mac os icerisinde ayri bi pencerede windows calistirmana yariyo, virtual os yani. Makinen biraz kasabilir, öyle oturup oyun falan oynayamazsin akaraktan, ama ben genelde 1 gb ram ayiriyorum virtual os'a 20-30gb'ta alan yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 gidip bütün windowsu siliyorsun mac den, hakaret o çünkü. Şimdi dışarı çıkıp " ah kafam madem iş için di niye mac aldım ki" diyosun gidip ucuzundan bi notebook alıosun, 2 laptopun oluyo biri kişisel diğeri işsel. Zaten karıştırmamak lazım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar