Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Başladı yine kaçtım bi bugün gidip 1.sınıflara tip tip bakıp dönücem hadi by.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 arkadaşlarla toplu şeyyapmayın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 banada bakıolardı toplu 2324634536235 kişi sigara içen kısma gidip onlara bakmaya başladım içeri kaçtılar yaşasın kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Pics or didint happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben ilk yılımda bi kıza tip tip bakmıştım 10 sn sonra 138471 erkek bana tip tip bakmaya başladı :D.gecko nun taktiği uyguladım bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 tabi lan star wars evreninde bile sigara var bad-ass iz lan biz hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hala lise kafasından çıkmamış insan örnekleriyle karşı karşıyayız bu topicte. lisedeki gibi bakış atarak insanları korkuttuğunu sanan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben 2. sınıfım, birinci sınıflar bana tip tip bakıyor yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bizim okul kız dolmuş. sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Black-ice said: bizim okul kız dolmuş. sevindirici. her uzun saçlı kız degil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 1. sınıftaki kızlara yol yordam göster öyle bakmakla olmaz etrafı tanıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya bende bir öküzlük var atamadım üstümden. şimdi zaman zaman bakıyorum bi hatuna farkediyor göz teması kuruluyor 'ayıp olmasın' mantığıyla kafamı çeviriyorum. tam tersi oluyor kız bana bakıyor hoşuma gitmiyor değil tabi şöyle max 2 saniye göz göze geliyoruz yangından mal kaçırır gibi gözleri kaçırıyorum. ulan niye bakmıyosun insanların gözlerine kimden korkuyosun illa kızla sevgili olayına mı giricen git muhabbet et bakarsın çok iyi arkadaş olursunuz. la biri bi elimden tutsun yol yordam öğretsin yontsuz biraz help me patiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 durum çok vahim bende senin gibiydin gözlerimi kaçırırdım hep,kimsede elimden tutup"bak arkadaş bu bole olmaz" demedi okul bitti hatta 2 senede uzattım içimde hep bi ukte kaldı ulan baksaydım o kıza belki akşama sevişirdim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar