Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni patchle ilgili..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehuehu Arcane.Harbiden son 1 ay slayer oynamıştım da survivability nedir öğrenmiştim.
Bu arada artık harir ben değilim Başka parmaklar yöneticek artık onu:(
Mesaj tarihi:
silgi olsam guard alır dps tank dayanıklılığında ama iki katı dps ile yardırırım ki np. gruba 4 tank alıp crossguardlatılmıyorsa bir nedeni var.
"Andy Belford" said:

Folks,

When we're ready to discuss it we will. At this point, the focus of the testing is the ORvR changes. Please keep focused on that.

kim sizin sikeyvınınızı takar ki bütün gameplay'ini batırırken iki yıldır oynadığı sınıfının. bunu yazasım geldi ama düsturlu, efendice birşey yazdım.

böyle reyc açmış naruto gibi FUZAKERUNAAAAAA diye bağırasım geldi lol
Mesaj tarihi:
Harir said:

Ehuehu Arcane.Harbiden son 1 ay slayer oynamıştım da survivability nedir öğrenmiştim.
Bu arada artık harir ben değilim Başka parmaklar yöneticek artık onu:(

sattın mı lo?:) geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
Guard değişikliği iptal oldu. :)

Olası modellerden biri güzeldi gerçi, tank 75% guarded 50%. Ama onun için bile önce bir tank revamp lazım. Ben olsam birşey nerfleyeceğime sword&board'u çekici kılar hale getiririm. Bunlar hep 6v6 nerfleri. O yüzden bir türlü Eternal Citadel'i koyamadılar.
Mesaj tarihi:
olması gereken buydu, %75 önerisi kadar da saçma şey uzun zamandır duymadım şu oyunda. guard attığınız adamdan önce öleceksiniz yani lol. healer'lar da kendilerine heal attığında %75'i bize gelsin bari. andy belford'a tavsiyem 2h ile we + choppa saldırısı altındaki arcane'i guardlaması. (:P)
Mesaj tarihi:
Doomflayer (Offensive)

Str - 289
WS - 182
Wou - 170
Init - 141
7% melee crit chance
80 melee power
30% auto attack speed
4 AP per second
6% critical damage
3% reduced chance to be parried

Set Bonuses
2 piece - On Hit: 10% chance to increase your next two Melee attacks within 10 seconds by 516.
4 piece - On Hit: 10% chance to increase Melee Power by 238 for 10 seconds.

Warpforged (Offensive)
Str - 374
WS - 228
Wou - 212
Init - 178
9% melee crit chance
120 melee power
35% auto attack speed
4 AP per second
10% critical damage
6% reduced chance to be parried

Set Bonuses
2 piece - On Hit: 10% chance to increase your next two Melee attacks within 10 seconds by 662.
4 piece - On Hit: 10% chance to increase Melee Power by 308 for 10 seconds.
5 piece - 2m cooldown - Nearby enemies immediately lose all of their Morale.

Doomflayer (Defensive)

Wou - 289
Tou - 182
Init - 170
Str - 141
6% reduced chance to be crit
600 armor
80 hit points every 4 seconds
4 AP per second
3% melee crit chance
80 fortitude

Set Bonuses
2 piece - On Being Hit: 10% chance to form a barrier that will absorb up to 1625 damage over 5 seconds.
4 piece - On Hit: 10% chance to deal 723 damage to your target, healing you for 150% of the damage done.

Warpforged (Defensive)

Wou - 374
Tou - 228
Init - 212
Str - 178
9% reduced chance to be crit
700 armor
120 hit points every 4 seconds
4 AP per second
5% melee crit chance
120 fortitude

Set Bonuses
2 piece - On Being Hit: 10% chance to form a barrier that will absorb up to 2120 damage over 5 seconds.
4 piece - On Hit: 10% chance to deal 927 damage to your target, healing you for 150% of the damage done.
5 piece - 2m cooldown - Your group becomes immune to Stagger, Knockdown, Root and Knockback effects for 5 seconds
Mesaj tarihi:
teste katıldık demin de, friendly collison kaldırmışlar, nasıl yokettik stack of doom'la belli değil. acayip saçma ve sıkıcı oldu.
Mesaj tarihi:
Off hala mı onun peşindeler... Kaparım açontu, bi daha da gelmem, srsly.

Bu arada rvr pack her parça 10.90 dolar olacak gibi. Üçünü alana 30 olur herhalde. Transfer ise 22 dolar.
Mesaj tarihi:
ya zaten başlangıçta en bomba olay şuydu:

herkese rr70 karakter ve warlord setli template vermişler, andy belford'a dedik ki "madem rvr değişikliklerini deniyorsunuz, bu karakterlerle anlamsız, sovereign bonuslar vs çok şey değiştiriyor" filan adam "sadece rvr değişiliğine odaklanın, yapmayacaksanız çıkarayım oyundan" dedi heh.

hani bazen deriz ya "ne biçim test ediyorlar bunu düşünememişler mi" diye, böyle test ederlerse tabii herşey kırık dökük olur finalde.

yeni renown abilityleri ilk defa deneme şansı da bulduk, -30% crittable veriyormuş birisi. sonuna kadar gitmek için neden göremedim gerçi zaten. bir diğeri -15% dmg received & dealt veriyor. pve tanking iyice ez mode olur kesin.

carrierlar süper hızlı ölüyordu, onu bizimkiler söyledi çok.

neredeyse lag yok gibiydi ama. collision'dan ötürüyse ve tekrar kaldırmaya niyetlenirlerse oyun ölür ama. bw'leri odaklayıp erittik devamlı herkesi. böyle keep kapısı yıkıldı ama 30 feetkarelik bir alanda warband filan vardı öyle yürüdük ve yokoldular kapıdakiler. theorycraft gayet doğru çıktı yani.
Mesaj tarihi:
black orcu büyütüyolar zaten içinden 2 wb çıkar herhalde bu halde live a geçerse hayatta almam ve bırakırım yani zaten deli gibi yeni oyun arıyorum bahane olur
  • Yeni Oluştur...