LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 DeathWarrior said: eee adam yapmış belki, senin orda konuşulan şeyi 3. şahıs olarak buraya dökmen doğru değil. ayrıyetten bu konu bile gereksiz, kimseyi ilgilendirmio bu tarz şeyler, foruma konu olarak açıyosunuz. özel mesaj yollasa idin daha uygun olurdu, herkesin aa maphack kullanıyo taşlayalım şunu diceğini sanmıyorum. nitekim hiç kullanmadım ama gözünü hırs bürümüş insanlar tarafından günde 234235 yapılmak suretiyle gerçekleştirilen cheeseler oyundan daha çok soğutuyor insanı. eğer adam mh açtıysa ve zerg oynuyosa yapması normal derim hatta. mh istiosan terrandaki sensor tower direk mh zaten. Ben cevap verene kadar thread kilitlenmiş. Bir kaç konuda bana cevap hakkı doğmuş. Ben gidip gizli gizli dinlemedim adamı. Ventrilo'da herkesin durduğu kanalda yapıldı bu konuşmalar. 12 senedir SC alemindeyim. En başında beri bir sürü adam gördük vs...En önemli olan oyuncu feature ne biliyor musun? BO ezber değil, Map control değil, APM hiç değil...Manner ağbi. Bir adam kötü oynayabilir, bir adam yeterli vakit ayırmayabilir, yeteneği olmayabilir vs. Ama ben bu adamı çok iyi bir SC'ci olarak görebilirim. Çok fazla örneği var. Bu adam "Manner" nedir biliyorsa, maç bitmeden çenesini açmıyor, cheese yese bile "gg" diyip çıkıyor, rakibin çok üstün oynadığını oyunda "gg wp" diye çıkıyorsa o adam gerçek bir SC oyuncusudur. Hardcore'dur. Canımdır. Bu adamların çoğu ile de tanışınca dost olursunuz, 10 sene geçer dostluğunuz devam eder. Şimdi ben inansam ki, bu çocuğa (yaşı küçük sesinden belli) özelden "Neden böyle yapıyorsun? Karşındakinin emeğine ayıp değil mi?" dediğimde bir şeyler değişecek; zaten bunu foruma yansıtmazdım. Ama benim inanışım Maphack yapanların adam olmayacağı yönünde. Dediğim gibi çok uzun süredi oyun oynuyorum. Ve ben her oyunun başında verilen "GL HF" nın anlamının "Bol şans, iyi eğlenceler" den öte bir şey olduğunu biliyorum. Ben bunu iki rakibin saygılı selamlaşması olarak görüyorum. Yani "eşit koşullardayız, iyi oynayan kazansın". Artı bu adam benim arkadaşım değil, muhattabım da değil. Kenara çekip kulağını çekme yükümlülüğüm yok. Sesinin tonunda hissetseydim zaten az biraz bir "utanma" foruma yansıtmazdım dediğim gibi. Ki belirtiyorum tekrar - Yenisi çıkmadı MH'in ondan canım sıkkın - anlamında bir şeyler de geveledi. Bakın zamanında bir sürü oyuncu vardı adam yerine koyup muhattap olduğumuz. Klanımıza bile aldık bazısını. MH yapanları öğrenince ne oldu ağbi? Ben o adama es kaza maç vermişim zamanında. Yenmek yenilmek mesele değil ama sen doğru oynadığını düşündüğünde (ve gerçekten doğru oynadığında) bile yenilince "neyi yanlış yaptık lan?" diyip oyununu değiştiriyor olabilirsin. En basitinden. Turnuva'da adamla eşleşmiş ve pisi pisine kaybetmiş olabilirsin. O yüzden bu tip durumlarda "Ayıp örtmek" değil, ayıbı ortaya çıkarmak gerektiğine inanıyorum. Neyse bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yoo dostum yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ağbi ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 o laflar tepe aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sipeyskeyk said: ağbi ne abi? Seneler evvel Edebiyat dersinde yazdığım bir kompozisyon için Hocam demişti ki "Ağabey" ya da "Ağbi" dir bunu doğrusu. "ABİ ne ?" demişti. Ordan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 sipeyskeyk said: ağbi ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cevab veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Doğrusu ağabey dir. Doğrusunu yazmadıktan sonra ister abi de ister ağbi ister ai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bro desin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Boci said: Doğrusu ağabey dir. Doğrusunu yazmadıktan sonra ister abi de ister ağbi ister ai. Doğrusu "ağabey" evet. İkamesi de "Ağbi", "Abi" değil. De mesele bu değil. Mesele yukarda yazanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ağbi meselesi çok daha önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ne troll attack varmış be "AĞBİ". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 troll atak değil gereksiz yere uzatıyorsunuz adam mh yapıyor pis adam işte daha uzatmaya ne gerek var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ağbi doğrudur sordum türk dil kurumuna olur dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=abi http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verilst&kelime=a%F0bi&ayn=tam dostum bu konu burada bitmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cevap hakkını kullandığına göre kapatalım bu başlığı da. ismi lazım değil, o şahsın kalitesini zaten dün gece gördük başka olaylarda. gerek yok tartışmaya. map hack işi, spordaki dopingin e-spordaki karşılığıdır. asla kim kullanıyor emin olamayız, bunlarla ilgili tartışmalar da asla bitmez. yakalayabildiklerinizi afişe etmekten fazlası gerksiz ve tatsız tartışmalar doğuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar