TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 nebuladan uo hesabı açtırmak için baş vuruyorum e-mail adresime buna basın kabul edileceksiniz diye mesaj geliyor basıyorum hata böyle bir baş vuru bulunamadı yazıyor ne bu böyle ıcq yu boş bırakıyorum o yüzden olabilirmi ??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
th3fux3r Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 $uanda bir sorun var nebula db'lerinde yenileme cali$malari vs. ondan dolayi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bırakın nebulayı yaws girmek icin yıllarınız verıonuz bi giriyonuz inj down yapıo zaten allah kas bi okadar daha bence tanınmıs 200 kişilik serverlara girin :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baron45_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 nebulada account alımı bir süre durdu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yo gayet de dün aldım account Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: th3fux3r, 30 April 2003 19:53 tarihinde demiş ki: $uanda bir sorun var nebula db'lerinde yenileme cali$malari vs. ondan dolayi. nbl basın sözücüsü ahha.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.