TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 nebuladan uo hesabı açtırmak için baş vuruyorum e-mail adresime buna basın kabul edileceksiniz diye mesaj geliyor basıyorum hata böyle bir baş vuru bulunamadı yazıyor ne bu böyle ıcq yu boş bırakıyorum o yüzden olabilirmi ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
th3fux3r Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 $uanda bir sorun var nebula db'lerinde yenileme cali$malari vs. ondan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bırakın nebulayı yaws girmek icin yıllarınız verıonuz bi giriyonuz inj down yapıo zaten allah kas bi okadar daha bence tanınmıs 200 kişilik serverlara girin :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baron45_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 nebulada account alımı bir süre durdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yo gayet de dün aldım account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: th3fux3r, 30 April 2003 19:53 tarihinde demiş ki: $uanda bir sorun var nebula db'lerinde yenileme cali$malari vs. ondan dolayi. nbl basın sözücüsü ahha.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar