Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 8-9 olduysa gelememekteyim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 arkadaşlar çok kötü hastayım:( gelemeyecek durumdayım:( eğer yerime adam bulursanız vicdanen iyi durumda olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 + Holy + screwy + dreagloth + fizban + sertaç + sertaç+1 + patpoker + khelben + holy+1 + kermit + tora1 + tora2 + tora3 ? spidee ? pha ? bob ? tnkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tora 3 yok diyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 mac 8-9'a alınınca 3 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 mac 8-9'a alınınca ben dahil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 + Holy + screwy + dreagloth + fizban + sertaç + sertaç+1 + patpoker + khelben + holy+1 + kermit + tora1 + tora2 + tora3 ? spidee + pha ? bob ? tnkt + osso bob ve tnkt'a ulaşabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abime söylemiştim mesaj atmış yerime şero ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yerine adam bulduk, abinin içi rahat olsun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 trollük yapmış zaten, hiç olmadı kendini yollardık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Avrupadan geçecek varsa ben yol üstünden toplayabilirim 2 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 takımlar Holy, holy+1, holy+2, sertaç, sertaç+1, tnkt, kermit, osso, pha screwy, tora1, tora2, tora3, spidee, khelben, patpoker, dreagloth, fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 8-9 tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 orçun fizban karşımda için rahat olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 gençler kusura bakmayın bugün için ama ben 8-9 olursa gelemeyeceğimi daha önce söylemiştim. şansa sahaya 1 saat 45 dakika önce gittim erken öğrendim. basketbol oynarım biraz diye erken gittim, üstüme değişmek için adamdan anahtar istedim, adam didikledi öyle öğrendim. sabahtan beri dışardayım çünkü. size iyi maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 eski performansım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar