fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sertaç +1 yok, yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yiğit ya çok yetosun ya baya ileri görüşlü, kestiremedim şu an. o listede 16 kişi var, ama sertaç+1 olmayınca hakkaten de 15 kalıyoruz. son adam lazım en nihayetinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fake attım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Osman gelmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben gelemiyorum, yiğitin denyo arkadaşları sakatladı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 arkadaslar yarin gelemiyorum. Ailesel bi sikinti yuzunden sabah izmire donuyorum kusura bakmayin. Haftaya gelmeye calisip telafi edicem tekrar kusura bakmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 13 kişiyiz, 17 saatimiz var helalinden. Haydi +1'ler sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Tora döktürür şimdi +larını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tora'nın kendi yok ki arkadaşları gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Adam fazla iyi kendi gelmese de + ları gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ben sordum tora'nın +'lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 tora'nın +3'lüsü geliyor direk. 16 olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Ee hiç heyecanı kalmadı böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi adamlara facebooktan mesaj attım 5 dakika icinde ikisinden de cevap geldi. birine çift kişilik mesaj attım çünkü adam çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 benim +1 gelicek ama yer kalmadı sanırım beyler öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 valla sen gelmicek diyince adam cagırdık sertac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 yalan oldu yani.neyse herhangi biri gelmeme ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bende demiştim ama neyse :p takımları dengeli kurun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 benden habersiz +larımı mı cagırıosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Ben dedim abi Tora'nın artıları halleder diye, sende bıkbık Tora gelmiyor falan diyorsun Fiz, adam iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yine süper organize ettim ya. her hafta mükemmel bir şekilde hazır çıkıyoruz sahaya, organizasyon (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Bide adam gibi takım kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 tora'nın +'larından 3.sü gelmiyor, yalnızca iyi oynayan ortasaha elemanı ve defanstan çıkmayan kaan geliyor. sertaç'ın +1 gelecek mi diye sordum, balonun gelip gelmeyeceğinden de emin değiliz sanırım, bi de bitch of bat'in +1 var. hebelebe yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 evet güzel bir haberim var. saha saatlerinde bir karışıklık olmuş, özür dilediler. 8-9 oynuyoruz tekrar. ulaşmaya çalışıyorum herkese, bu yazıyı gören bana özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patpoker Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ben geliyorum 8-9 a beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar