lamamama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Eralp said: ayağa kalk şöyle zıpla koş et 5 10 şınav çek uykun açılır ben uyur kalırım lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 sipeyskeyk said: benexol kullanıyorum ben, gayet iyi geliyor. ilk 3 gün günde 3 tane at, sonra günde 1'e düş. bu benexol'ü ben de kullanıyorum ama bazen unutuyorum ve unuttuğum günlerle aldığım günler arasında bariz bir fark göremedim tam olarak günde 3 tane hiç içmedim ama hep 1 tane alıyorum fazla değil mi 3 tane yav? sen bariz farkını görüyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 yalniz fazla yorgunluk, uykusuzluk malesef kanserin baslica sebeplerinden biri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 mehmet öz de öyle diyodu NİAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ahaha epic mesaj olmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bende de aynı sıkıntı vardı. dün eczacıdan Pharmaton aldım. bugün kullanmaya başladım. daha zinde hissediyorum kendimi şimdilik. zaten halsizlik vs. gibi şeyler için kullanılıyomuş bu meret. içinde günlük vitamin ihtiyacım var. ilk 1 hafta her sabah, ondan sonra günaşırı kullanıcakmışım. mevsim geçişi bittiğinde de bırakıcam. bi kutu yeterli sanırım. 30 tablet var içinde. eğer devamlı kullanırsan vücut artık dışardan almaya alıştığı için kendisi üretmiyomuş gereken şeyleri. karaciğerde yağlanmaya kadar varabiliyomuş. 3-4 gün sonra gene güncellerim başlığı, bakalım memnun muymuşum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ben de fiziksel bikaç tavsiye vereyim. 1-duşa gir. hafif soğuk suyla bacak kısmını vs. yıka. kafanı yıkama çünkü saçın ıslak olması kuruturken falan uyku getiriyor. 2-şekersiz sade kahveyle kolayı karıştır iç. sonra uykun geldiğinde kahve iç. 3-yüzüne diş macunu ya da vicks sür. göz çevresine çok sürme yanar. 4-aralıklarla göz altına 4-5 saniye buz tut. 5-müziksiz, sakin ve bol ışıklı bir ortam tercih et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar