Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1521502/ aaabii kadroya dikkatlice bakınız efenim =) geyik mi ciddi mi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 inci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 inci burayada el attı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Selam, daha önceden açılmış bir başlık var bu kou ile ilgili. biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Cidden ciddi diye ciddi ciddi dusundugunu ciddiye almiyorum bi de acildi ve de dizinin kendi basliginda da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ya ben önce ezelusu görmedim, sora yok artık dedim baya bi güldüm ulan incinin işidir bu kesin derken patiden yanıt şaaap die geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 said: ccc ezelus ccc. aslen danimarka topraklarından olan halk kahramanı. dedesi ve onun iki arkadaşıyla birlikte yaşarken 12.5 yaşında köle olarak kaçırılan ezelus zor bir gençlik geçirir. yıllar sonra anadolunun o zaman inci diye alınan bir köyünde bulur kendini. burada çok güzel ceren adında bir kızla tanışır ve nişanlanırlar ancak ceren evliliklerinden bir gün önce lisel ipiçus adında bir zorba tarafından tecavüze uğrayarak öldürülür. acısı gözlerini kör eden ezelus geçtiği topraklarda ki tüm adaletsizlikleri ve canilikleri yapan insanlara kan kusturmaya yemin etmiştir. en meşur deyişi "cunnus, anus, pectus" idir. http://inci.sozlukspot.com/w/ezelus/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 işleri güçleri yok mu bunların ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 haohahah çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 böyle saçmalıkların yeri vizyon değil, üstüne üstlük açılmış konu da var. Bölüm tutmayacağımdan garbage'e yolluyorum, orada ne olur konuya bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar