DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Arkadaşlar WoT oynayan kaç kişi var aramızda. Artık oraya da bir kanal kursak diyorum hem eve oynayan hem WoT oynayan varsa. Bu başlık altında kimler oynadıoğını belirtirse sevinirim. 1 hafta sonra gelecek patch de clan olayı olacakmış bu nedenle şimdiden hazırlık yapmakta yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ben oynuyorum, med rus tankı gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 channel: Sultans pw: sultans eve oyniyan bi suru kisi var sanirim 4s fln orda anladigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 artik eve oynamayan bir suru kisi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Revenant said: channel:Sultans pw:sultans eve oyniyan bi suru kisi var sanirim 4s fln orda anladigim kadariyla Ne yazık ki "S" harfi yanlış algılanmış site tarafından. Yani channel ismi ultans değil; başına "S" harfi eklemeniz gerekiyor. Not: Yaklaşık 30-40 kişi bu kanalda takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ben de oynuyorum hemde soluksuz:D nick : barni911 kullandğım tanklar Is-7 s-51 bulunduğum kanallar Tsk(genelde wi alliancedeki arklar var) sultans[4s ve yandaşları(ben dahil)] donanım haber (adı üzerinden forumdan gelenler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Thecur3 said: ben de oynuyorum hemde soluksuz:D nick : barni911 kullandğım tanklar Is-7 s-51 bulunduğum kanallar Tsk(genelde wi alliancedeki arklar var) sultans[4s ve yandaşları(ben dahil)] donanım haber (adı üzerinden forumdan gelenler) ahanda sopayı hazırladım geliyorum kanala kadir harbi tam sopalıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 reampage said: artik eve oynamayan bir suru kisi var :) hahah aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben de Obüs gidiyorum (artillery) GUNMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar