Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 zaten olay oynudu. bazı herolar riskli yerlere gidip cok öküz aoeler atabiliyodu. human icin cok abartılı oluyodu. en son cözük zaten target cap dmg cap oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 aman alalh kourusn gelmesin öle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 gelmesi icin bi sebep yok zaten. wc de sey oluyodu, warden invul pot mana pot alıyodsu ileri doğru moonwell dikiyodu sonra tek basına fan of knives atıp atıp kacıyodu ölüyodu human ordusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 BaaL said: bu arada oyunda çok ünite eksik, blizzard oyunu 3 e bölüp sattığı için saolsunlar. goliath yok medic yok vulture yok lurker yok baneling'in uçan versiyonu (adını hatırlayamadım) yok. toss da ground aoe effect hiç bişey yok. bunlar gelicek daha çok değişecek oyun 2 seneye yayılmış şekilde. şuan cidden çok dengesiz ve blizzard'da dengelemeye uğraşmıyor. o kadar yüzeysel ve sacma sapan bir yorum ki neresinden ele alıp dalga geçmeye başlasam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 açikcasi benim oyunda eksikliğini hissettiğim en büyük şey cloak ve obs ünitler. sc bw de protoss ile oynarken obs şarttı gerek mayın gerekse lurkera karşi. şimdi robotics inşa olurken basiyorum o da rakip napiyor ne ediyor diye. 3-4 oyunda zorunlu olarak bastım o da baseine kapanip banshee basan tipler yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bence bunlar oyunu yaparken protoss u tam olarak yaptılar,gerçekten çok geliştirdiler protosu,terranı da biraz eski ünitelerin şeklini değiştirip ayar çektiler,zerge gelince böle kaldılar 0 çeşitlilik :) Ayrıca bütün ırklara tepelerden atlayabilen bir ünite koydular,zergde var mı yok,ilk oyunda zergle oynarken böle hızlı üreyen yaratıklar gibiydik,şimdi o duyguyu alamıyorum oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amcikfizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 OROSPU COCUGU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 turnuva galibiyeti bakımından en başarılı oyuncu morrow z oynamaya başlamış http://www.bilder-hochladen.net/files/big/8lvr-y.jpg http://i.imgur.com/9wIPX.png morrow said: when did i trash talk? nice hate thread right here im not playing zerg to back up my words, im playing zerg to find out if its any more fun than terran is, or any harder whatever. its starting to get boring in the long run to play sc2 terarn because its 10 times easier than sc1. i want challange and esport but sc2 is not hard at all. i play toss some games and won vs top level terrans and not even knowing hotkeys ... i just wish they made terran and protoss harder to play zerg was so difficult to play on mechanics than terran was, which makes me really tempted to switch i dont even know zerg hotkeys or early game bo would u expect me to lose vs any diamond on 2000 ladder pts area? xD im not trying to prove anything, why would this prove anything anyway lol. im just testing stuff out to see if the grass is greener ... kapak olsun burdaki herkese =P http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=156681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 morrow said: i dont even know zerg hotkeys or early game bo would u expect me to lose vs any diamond on 2000 ladder pts area? xD im not trying to prove anything, why would this prove anything anyway lol. im just testing stuff out to see if the grass is greener ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kapaklık bir durum yok. artık zerg oyuncularınını kahramanı olmaya karar verdiğine göre arkasında mutlu zerg oyuncuları görmek istemesi normal. ki şahitlerim var ben de patchten sonra zerg oynamak istiyorum dedim. terranla oynamak bir insalık suçudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 öyle tabi ki kazanması beklenmez de burdaki tartışma terran ve protossun zerg kadar zor olup olmamasıyla ilgiliydi morrow gibi bi oyuncu da onaylamış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 _ILuVaTaR_ said: morrow said: i dont even know zerg hotkeys or early game bo would u expect me to lose vs any diamond on 2000 ladder pts area? xD im not trying to prove anything, why would this prove anything anyway lol. im just testing stuff out to see if the grass is greener ... morrow said: i play toss some games and won vs top level terrans and not even knowing hotkeys ... see the pattern ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tunca said: aman alalh kourusn gelmesin öle şeyler amin yarebbülalemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tuncaya dinlenme yok , yine iş başında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tunca said: _ILuVaTaR_ said: morrow said: i dont even know zerg hotkeys or early game bo would u expect me to lose vs any diamond on 2000 ladder pts area? xD im not trying to prove anything, why would this prove anything anyway lol. im just testing stuff out to see if the grass is greener ... morrow said: i play toss some games and won vs top level terrans and not even knowing hotkeys ... see the pattern ? evet protoss imba diyo terranla ilgili bişey yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 http://www.thristhan.com/wp-content/uploads/2010/03/ignorance-is-bliss.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tunca said: http://www.thristhan.com/wp-content/uploads/2010/03/ignorance-is-bliss.jpg OUHAUAUHAUAHAUHA ignorance is bliss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya bu adamın şu anda söylediği hiç birşeyi ciddiye almayın. resmen halkla ilişkiler çalışması yürütüyor. kullandığı alaycı konuşma şekli belli ediyor herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tunca said: http://www.thristhan.com/wp-content/uploads/2010/03/ignorance-is-bliss.jpg AHAHAHAH bilmiyodum la bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 abi sıcmıslar phoenixlerin icine graviton beam deki üntie ölünce hala devamı ediyo cast etmeye, escape'e basmadanda cıkaramıyosun move yetmiyo... işci öldüremiyorun artık phoenixle. baska syeleri öldürmekte riskli sadece overlord... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 ya birader tek mesaj attim 1 gün bakmadim üstüne 11 sayfa yazi yazilmiş. nasi takip ediyosunuz lan bu forumu? bi kaç mesaj gördüm arada terran oyuncuları mule un terranda teker teker işçi basmanin getirdiği geri düşme olayini counterliyor early game de diyorlar. Yahu birader hiç rep izlemiyor musunuz? Hiç Income Tab açmıyor musunuz? şimdi oturup mekaniğini anlatmaya kalkicam ama siz iyisi mi bi TvZ açın. 14 pool/extractor ya da 15/14 hatch pool açilan bir zergle (sizin idda ettiiniz gibi 3er 3er basan zerg) bi income tab i karşilaştirin. Zerg ezik terran güçlü filan değil benim argümanım. sadece bu tarz argümanlar yapmadan önce bi oyun dinamiğini kavrayin. Bi de zerg pitirlar, FruitSeller oGsTheWind filan izleyin early game BO için. drone u nerede kesmeniz gerektiğini iyi kavrayin. Drone cycle lari biraz abarttin mi early mid game push lar sıkıntı. onun dışında bu son patch le ben baya rahatim zerg olarak. abuk subuk erken oyunlar kaybetmiyorum tosslar zea rush proxy gate filan yapmayi birakti saolsun. Reaper hala sıkıntı ama roach yetişiyor artik aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 balonlu pr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi hotkey bilmemek ne be ünitelerin baş harflerini bilmiyor mu? bir tep P leri E yapmişlar. psi storm da T ( sc 1de de öyleydi ) adam bariz ilgi istemiş beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Adam 1.8k-2k insanlarla zerg matchuplarını bilmeden oynuyor. ZvZnin en sıkıntılı MUsu olduğunu da belirtmiş ve tekrar söylüyorum 1.8k-2k oyuncular ahea :). Bırakın da ilk 20 oyunu sırf loss olsun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ProBeLeO Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 scorch said: balonlu pr0 balonuda alsınlar leş olsun dimi protoss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar