Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.2(PCGamer Haberi)

Sage

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

bu arada oyunda çok ünite eksik, blizzard oyunu 3 e bölüp sattığı için saolsunlar. goliath yok medic yok vulture yok lurker yok baneling'in uçan versiyonu (adını hatırlayamadım) yok. toss da ground aoe effect hiç bişey yok.

bunlar gelicek daha çok değişecek oyun 2 seneye yayılmış şekilde.
şuan cidden çok dengesiz ve blizzard'da dengelemeye uğraşmıyor.

o kadar yüzeysel ve sacma sapan bir yorum ki neresinden ele alıp dalga geçmeye başlasam bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

açikcasi benim oyunda eksikliğini hissettiğim en büyük şey cloak ve obs ünitler. sc bw de protoss ile oynarken obs şarttı gerek mayın gerekse lurkera karşi. şimdi robotics inşa olurken basiyorum o da rakip napiyor ne ediyor diye. 3-4 oyunda zorunlu olarak bastım o da baseine kapanip banshee basan tipler yüzünden
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bunlar oyunu yaparken protoss u tam olarak yaptılar,gerçekten çok geliştirdiler protosu,terranı da biraz eski ünitelerin şeklini değiştirip ayar çektiler,zerge gelince böle kaldılar 0 çeşitlilik :)
Ayrıca bütün ırklara tepelerden atlayabilen bir ünite koydular,zergde var mı yok,ilk oyunda zergle oynarken böle hızlı üreyen yaratıklar gibiydik,şimdi o duyguyu alamıyorum oynarken
Sosyal ağlarda paylaş

turnuva galibiyeti bakımından en başarılı oyuncu morrow z oynamaya başlamış

http://www.bilder-hochladen.net/files/big/8lvr-y.jpg

http://i.imgur.com/9wIPX.png

morrow said:

when did i trash talk?
nice hate thread right here

im not playing zerg to back up my words, im playing zerg to find out if its any more fun than terran is, or any harder whatever. its starting to get boring in the long run to play sc2 terarn because its 10 times easier than sc1. i want challange and esport but sc2 is not hard at all. i play toss some games and won vs top level terrans and not even knowing hotkeys ...
i just wish they made terran and protoss harder to play

zerg was so difficult to play on mechanics than terran was, which makes me really tempted to switch

i dont even know zerg hotkeys or early game bo would u expect me to lose vs any diamond on 2000 ladder pts area? xD

im not trying to prove anything, why would this prove anything anyway lol. im just testing stuff out to see if the grass is greener ...

kapak olsun burdaki herkese =P

http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=156681
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

morrow said:

i dont even know zerg hotkeys or early game bo would u expect me to lose vs any diamond on 2000 ladder pts area? xD

im not trying to prove anything, why would this prove anything anyway lol. im just testing stuff out to see if the grass is greener ...

morrow said:

i play toss some games and won vs top level terrans and not even knowing hotkeys ...

see the pattern ?
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

_ILuVaTaR_ said:

morrow said:

morrow said:

i play toss some games and won vs top level terrans and not even knowing hotkeys ...

see the pattern ?

evet protoss imba diyo terranla ilgili bişey yok sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ya birader tek mesaj attim 1 gün bakmadim üstüne 11 sayfa yazi yazilmiş. nasi takip ediyosunuz lan bu forumu?

bi kaç mesaj gördüm arada terran oyuncuları mule un terranda teker teker işçi basmanin getirdiği geri düşme olayini counterliyor early game de diyorlar. Yahu birader hiç rep izlemiyor musunuz? Hiç Income Tab açmıyor musunuz? şimdi oturup mekaniğini anlatmaya kalkicam ama siz iyisi mi bi TvZ açın. 14 pool/extractor ya da 15/14 hatch pool açilan bir zergle (sizin idda ettiiniz gibi 3er 3er basan zerg) bi income tab i karşilaştirin. Zerg ezik terran güçlü filan değil benim argümanım. sadece bu tarz argümanlar yapmadan önce bi oyun dinamiğini kavrayin.

Bi de zerg pitirlar, FruitSeller oGsTheWind filan izleyin early game BO için. drone u nerede kesmeniz gerektiğini iyi kavrayin. Drone cycle lari biraz abarttin mi early mid game push lar sıkıntı. onun dışında bu son patch le ben baya rahatim zerg olarak. abuk subuk erken oyunlar kaybetmiyorum tosslar zea rush proxy gate filan yapmayi birakti saolsun. Reaper hala sıkıntı ama roach yetişiyor artik aşağı yukarı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...