Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ben Kazaadan film çekiyorum, şimdi 400mbye vardı ama Preview yaptığımda sadece 9 sn çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Veya bunun sebebi nedir vsvs?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tmamen yuklememesıdır o kadar yukledıı ıcın okadarını ızlıosundur[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 400mb=9sn? Tüm film kaç mb kaplayacak merak ediyorum??? Dur bir hesap yapayım. Hesap makinasını açtım, 320000 mb çıktı :P[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 öyle diil güzel kardeşim... bu kazaa keratasında 5 mb lık bi şarkının 3 mb ını yuklesen bile prewiew dediinde yaklaşık 15 saniye sini falan dinletir sana.. oda kazaa nın güzelliği..... tafsiyem kazaa lite k++ yükle.. onda avi prewiev die bişey war sonuna kadar gösterio yuklediklerini yada yuklene dosyayı masaüstü gibi bi yere kopyala o .dat dosyasını.. sonrada birlikte aç de... windows media player ı seç.. yada divx se ona göre programını seç...[signature][hline]Peace !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Cekerken kac user vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Belirtmemişim kusura bakmayın, KLR var bende ve Avi Preview'le oluyor bu saçmalık. Aynı şekilde başka bir filmi çekiyordum fakat arkadaşım "sana cdsini veririm kasma" dedi ve ben de yaklaşık 45mbde bıraktım ve Avi Previewde 8dk civarını izleyebiliyorum. Bir de "kaç user vardı?" sorusuna da cevap vereyim, ben taksit taksit çekiyorum, tek seferde değil, toplamda 10-15 user olmuştur heralde :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: deejay17, 19 Ağustos 2004 16:19 tarihinde demiş ki: yada yuklene dosyayı masaüstü gibi bi yere kopyala o .dat dosyasını.. sonrada birlikte aç de... windows media player ı seç.. yada divx se ona göre programını seç... Yok valla sonuç aynı.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bende de aynısı oluyor.Hala da devam ediyor.2 den fazla user olursa sarkının,video vs. seylerin cok az bir kısmını dınleyebılıyorsun veya izleyebiliyorsun. Ben 6 mb lık bır sarkı cekerken 5mb gelmısken sadece 20 saniyesini dinleyebiliyorum.Sarkı 4 dak 32 sn.Kazaa nın bir sorunu bu! Tamamlanmıs userın kısmını calıyo.Oke? Dert etme. Basına baq guzelse cek bitince tamamına bakarsın. Benim kazaa Kazaa ++. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hms, zaten 6 saat kalmış sabredeyim bari. Ama tamamlanmış userla alakası olduğunu sanmıyorum, dedim ya 400mb çektim ama hala bu takılma başta oluyor. Ayrıca Kazaa Lite Resurrection kullanıyorum.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Benim dusuncem ole.Sana kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: deejay17, 19 Ağustos 2004 16:19 tarihinde demiş ki: yada yuklene dosyayı masaüstü gibi bi yere kopyala o .dat dosyasını.. sonrada birlikte aç de... windows media player ı seç.. yada divx se ona göre programını seç... bunu yapınca bile dosyanın 15sn si gözüküyosa sanıyorum ki dosya bozuktur tamamı yüklenemiyodur. çünkü avipreview tamamını gösteremese bile .dat uzantılı dosyanın wmplayerla o ana kadarki yüklenen kısmının tamamını izleyebilmen lazım. aksi takdirde bozuktur dosya[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Hasss...[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bende clean kmd 2.4.4 var, 200kb bile indirmiş olsam herhangi movie dosyasını indirdiği kadar açıo sorunsuz avi preview. dosyanın bozuk olma ihtimali var bencede, yani o şekilde izletmeme olayı bi tek torrent ta var dosyayı parça parça indirdiği için oluyo oda.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eger bozuk bir frame varsa ondan sonrasını gostermiyor genellikle ama bittiginde geri kalanı düzgün açılıyor[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 New Line Cinema'nın logosunu bile göremedim :P[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 o sorunla bende karşılaştım. Conan çektim avipreview ilk 44 saniyesinde takılıyordu, neyse bitti film. Açınca geri kalanı çok düzgün bir film çıktı.. yani o 44. saniyede bir takılma vardır filmde, Avipreview da ondan takılıyordur. Kazaa vs vs ile alakası yok.. VideoLAN, gördüğüm en iyi video oynatıcısı. BSPlayer, Windows Media Classic gibi, Windows Media Player'dan daha başarılı codec desteği olan oynatıcılardan bile başarılı bir program bu VLC... hatta o film dosyasının, kazaa'nın yarattığı .dat versiyonunu VLC ile açarak, bozuk dosyaları bile izleyebilme imkanına sahipsiniz. Yalnız VLC'nin tek bir kötü yanı var. O da, bitmemiş videoyu preview ederken, bazen zorlanabiliyor, hatta kapatmakta bile güçlük çekebiliyorsunuz.. Bu yüzden, elinizden geldiği kadar, Kazaa'da Avipreview kullanın. Videoyu çekiyorsunuz ama o ısrarla bir süreden öteyi göstermiyorsa VLC kullanın. Çünkü Avipreview pcyi fazla kasmıyor.[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Download bitti, VLC kullandım, hala sorunlu.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar