dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Arkadaşlar yabancıların değimiyle old school bir oyuncu olarak 4 gündür online oynuyorum tralini ve 2 kere üst üste raiting im 1. likle somnuçlandı 3000 kişi arasında ve bende başlamaya karar verdim ama sorun nasıl başlıyacağımı bilmiyorum yani kart alamıyorum.Store sitesinden new acc açarken kredi kartında sorun çıkarıyo.Shipping ve billind adresleri nasıl verilmeli?3. step te neleri işaretlemeliyim? gibi sorularla tatmin olucam sanırım şimdiden teşekkürler:)[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Bu arada oyunu wizards dan download ettim. [Bu mesaj dreagloth tarafından 20 Ağustos 2004 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 şu topicte senin birçok soruna yardımcı olacak birşeyler görebilirsin: http://forum.paticik.com/view.php?id=37346 ama magic online oynamadığımdan sana bu sorunun hakkında yardımcı olamıycam[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Öne çıkan mesajlar