Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Td kapandı beyler

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Source: http://www.td-gaming.com/index.php?option=com_content&view=article&id=67:good-bye-esport&catid=8:rocket-stories

Daha yeni klan sayfası açıldı , şimdi klan kapandı. Hızlarına yetişemiyoruz.. Büyük yara aldı sc camiası 2klan vardı 1e indi. Harrisin biran evvel bir klan kurması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

üzücü olmuş.

bu tip işlere soyunanların her zaman akıllarında tutması gereken bir şey var: bu işleri kendi keyfiniz için değil de etrafınızdakiler için yapıyorsanız, yapmayın.

ulu bilge tony soprano'nun da dikkat çektiği gibi: "insanlar eninde sonunda sizi yarı yolda bırakır." nedenle pireye kızıp yorganı yakmaktansa, kendisini üzenleri uzaklaştırıp kaldığı yerden devam etmesi gerekirdi bence.

türk insanının duygusallığı ile bir kalemde üstü çizilip bir kenara atılan milyonlarca projeden birisinin sahibi olmak umarım kendisini en yakın zamanda rahatsız eder ve kaldığı yerden çalışmalarına başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

pireye kızıp yorganı yakmaktansa, kendisini üzenleri uzaklaştırıp kaldığı yerden devam etmesi gerekirdi bence.

aynen budur yani.
bunu ben de en güzel 3-5 sene wow da guild kurup dağıttıkça öğrendim :d pentagram wow oynamamış demek ki.
emeklerine saygısızlık oldugu için üzülüp küsüp madem kıymetini bilmiyosunuz kapatıyorum demek yerine (kim kıymetini bilmedi olayı bilmesem de) kıymetini bilen insanlarla devam etmek gerekirdi. ki ben şahsen gayet başarılır buluyordum paticikde de saygı görüyordunuz.
kötü olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

td'nin kapanmasında bu son olay bardağı taşıran o son damla oldu. bilindiği gibi td 7 farklı dalda esports rekabetini sürdüren bir takımdı. Bencede üzenler uzaklaştırılıp devam edilmesi daha güzel ve e-sports adına daha faydalı bir çözüm olurdu. Ama şahısların aldığı kararlara da saygı duymak lazım.

Benim tanıdığım mete çok uzak kalamaz =))
Sosyal ağlarda paylaş

Sizi kıskanıpta dağıtmak isteyenlerin amacına ulaşmasını sağladınız.

denilecek bir şey yok.

Aynı kişiler şimdi TSL için çalışıyor. Bu şekilde güç kazanıp oraya da saldıracak. Bu aciz tipli insanları kafaya takıp bu tarz bir şey yapma ne gerek vardı anlamış değilim. Bizim milletin en büyük sorunuda meyve yapan ağacı taşlamak zaten ne çekiyorsak sırf bu yüzden çekiyoruz. Stream yayın yapılıyor yok onun orası böyle yok şunun şurusu söyle yok cici demiş yok yok zörg demiş yok bunu demiş. İnsanların kusurlarını bulup insanlarla dalga geçmeyi aşırı seviyoruz. Çünkü kendi aciz durumuzu bu şekilde bastırıp kendimizi bir bok görüyoruz. Sizin de yaptığınız bu aciz insanların istediğini yapmış olmanız. Bu tarz insanları kafaya takmaya değmez. Umarım TSL, HW dekiler bu tarz kişiler ile laf dalaşına girmez ve o aciz beyinliler kendi kendilerine hödük gibi ortalarda anca dolaşırlar.

Bu tarz insanlar her yerde var. Forum ortamında bile. Bir paylaşım yaparsın. Konunun altına tutar ne gerek vardı. Diye yaz insanın hevesini direk kırar. Bu tarz insanları aslında barındırmayacaksın. Ben kendi forumuda böyle yapıyoruz. Üyenin hevesini kıracak bir şey yazdıklarında susturmayı çakıyorum direk. İsterse defolup gitsin forumdan 10 tane işe yaramaz üye yerine adam akıllı 1-2 üye benim için yeterli. Bu tarz şeylere karşı bizlerinde sorumluluğu var. Bu tarz kişileri barındırmamak lazım. Meyve veren ağacı taşlatmamak korumamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Stimpacke parasi yetmemis adamin. Shield Upgradesine gem taktirmamis.

Yalan mi abi. Ben senelerce CS oynadim CS klaninin dagilmasi bile seneler surdu. Ben biraktim bizim arkadaslar 5 sene daha [NoD] tagiyle oynamislar CS quake felan.

Ki o donem klan maci felan diye bisi vardi. SC dedigin max 5 e 5 bende daha turnuvada 2 vs 2 den ustunu gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Benim anamadim SC klani nasil dagiliyo ki abi. Nickinin basina TD yazmak disinda bi isi yok ki oyuncularin. Yaz isminin basina TD oyna iste. HAne gorende ultraliske raidde pot basamis marineler var zannetcek.

sanırım biraz uzaksın olan şeylere. olabilirsin sorun değil kısacaba anlatmaya çalışayım.

TD clanı çeşitli firmalarla sponsorluk anlaşması olan bir clandı, öyle başına [OsmaN] yazarak oynadıgın bi clan değil.

Asus olsun, thermaltake olsun markalarla yapılan sponsorluk antlaşmaları vardı. yani işin içinde para dönüyordu bu yüzden ciddiydi.

"Yaşınız kaç hala bilgisayar mı oynuyosunuz" zihniyetinin hala gitmedigi bi toplumda da bilgisayar oyununa sponsor bulmak öyle yurtdışı gibi kolay değil.

O yüzden böyle bi clanın dağılması nickinin başındaki tagi silmeye benzemez.
Sosyal ağlarda paylaş

rocker_tr said:

Sizi kıskanıpta dağıtmak isteyenlerin amacına ulaşmasını sağladınız.

denilecek bir şey yok.

Aynı kişiler şimdi TSL için çalışıyor. Bu şekilde güç kazanıp oraya da saldıracak. Bu aciz tipli insanları kafaya takıp bu tarz bir şey yapma ne gerek vardı anlamış değilim. Bizim milletin en büyük sorunuda meyve yapan ağacı taşlamak zaten ne çekiyorsak sırf bu yüzden çekiyoruz. Stream yayın yapılıyor yok onun orası böyle yok şunun şurusu söyle yok cici demiş yok yok zörg demiş yok bunu demiş. İnsanların kusurlarını bulup insanlarla dalga geçmeyi aşırı seviyoruz. Çünkü kendi aciz durumuzu bu şekilde bastırıp kendimizi bir bok görüyoruz. Sizin de yaptığınız bu aciz insanların istediğini yapmış olmanız. Bu tarz insanları kafaya takmaya değmez. Umarım TSL, HW dekiler bu tarz kişiler ile laf dalaşına girmez ve o aciz beyinliler kendi kendilerine hödük gibi ortalarda anca dolaşırlar.

Bu tarz insanlar her yerde var. Forum ortamında bile. Bir paylaşım yaparsın. Konunun altına tutar ne gerek vardı. Diye yaz insanın hevesini direk kırar. Bu tarz insanları aslında barındırmayacaksın. Ben kendi forumuda böyle yapıyoruz. Üyenin hevesini kıracak bir şey yazdıklarında susturmayı çakıyorum direk. İsterse defolup gitsin forumdan 10 tane işe yaramaz üye yerine adam akıllı 1-2 üye benim için yeterli. Bu tarz şeylere karşı bizlerinde sorumluluğu var. Bu tarz kişileri barındırmamak lazım. Meyve veren ağacı taşlatmamak korumamız lazım.

arkadasa aynen katılıyorum,
sizi kıskanıp yıkmak istediler bizans oyunları yaptılar üstünüze,
yapma mete ağbey bizi bırakkmaaa
kötüler kazanmassınnn
Sosyal ağlarda paylaş

Hunn ve rocket'e tşk'ler tam düşündüklerimi aynen yazmışlar aslında. Şu anda da hem kişisel hemde camiadan bana da büyük bir baskı var 35 yaşında adamsın ne işin var böyle boş işlerle diye, yada yayınlara çabalarımıza laf söyleyenler hatta sunuş tarzıma ve sesime bile. Ben kişisel olarak çok iplemiyorum, o kişi zaten bunu boş iş görüyorsa istediğini anlatsan anlamaz keza başarısız dediği yayını 100 kişi canlı izliyor ama oluşumlar için söylenen laflara veya onları zor durumda kötü yaptılara falan getirmeye çalışanlara sinir oluyorum.
Çünkü eğer bu oluşumlar parçalanırsa bir daha kimse Türkiye'de Starcraft için çabala(ya)maz ve biz en sevdiğimiz şeyin güzelliklerinden bir Türk insanı olarak mahrum kalırız.

Düşündüğümüz kadar büyük bir kitle değiliz, sadece var olan kitlelerin ortak hareket etmesi bu büyüklüğü yaratacaktır.

Zaman ayrılma zamanı değil birleşme zamanıdır.
Gel ben sana yada takıma bir bira ısmarliiim konuşalım stres atarsınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

MarinZ said:

Olumsuz eleştiriler, daha kaliteli işleri yaptırmak/yapmak için elbette olacaktır. 100 kişi diyorsunuz ama ben 2 dk düzgün izleyemedim streami.

obs olsaydın o zaman maçları canlı takip etmek istiyoduysan?
ha ama olamazdın di mi?

kesik kesik izleyebildigin ya da hiç görüntü alamayıp ssadece sesini alabildigin için eleştirebildigin bi türkçe stream olduğu için ve bi şekilde skoru canlı takip edebildigin için belki de şanslı saymalısın kendini.

Sensei, soulhex gibi adamlar olmasa skorları forumdan takip etmeye devam ederdin. Lig diye bir şeyden haberin olmazdı

Çarpık çurpuk da olsa bi şeyler yapmaya çalışanlar varsa şükretmeyi bilin.

iyi işler yapılması için eleştiri yapmak lazımmış, vay anasını ne güzel dünya, dünya hakikaten size güzel ya... size ilkleri getirmeye çalışan adamların size daha iyisini sunmak için çabalamadıklarını düşünmek ayrı bir düşüncesizlik.

Türkiye'deki internet altyapısıyla yapabileceklerin belli, ben tekrar söylüyorum beğenmeyenler daha iyi yapabileceğini söyleyenleri çok samimi söylüyorum bu zımbırtıyla uğraşırken görmek isterim. Daha iyisini yapıyolarsa ne ala oturur zevkle hep beraber izleriz.

oturdugun yerden bağlantı berbat sürekli kesiliyor demek kolay, sizin de internetinizi görmek isteriz.

-diğer streamci arkadaşlar için konuşmuyorum- ama dünkü chatteki seviyesizliği gördükten sonra hakikaten kara ekran-sadece ses streamin bile öyle adamlara fazla olduğunu düşünüyorum. Az daha kaldı, böyle giderse oturup teamliquiddeki elin gavurlarına kesik kesik ingilizce ESL sunucam, dayanabilen buna da razıyız türk arkadaşlar da gelir izler, ama stream türkçe olmaz kanalda türk arkadaşlarla muhabbet olmaz.

azcık değer kıymet bilin.
Sosyal ağlarda paylaş

millet olarak genelde yapıcı eleştiri yapmayı bilmiyoruz. ancak şunu bilin ki emeklerinizin değerini bilenler her zaman için olacaktır. her zaman saolun varolun denmez ama insanlar o şekilde hisseder. o yüzden 2-3 çatlak sesle insanlar değerimi bilmiyor uğraşmaya değmez diye düşünmeyin.

kısıtlı sc2 camiasına rağmen streamle, clanlarla, turnuvalarla uğraşan herkesi tebrik etmek gerekir. lütfen herşeye çomak sokmayalım. bu insanlarda burda birşeyler yapmaya çalışıyorlar, desteklememiz lazım.

not: olayın derinliğini bilmiyorum yazıldığı kadarını yorumladım.
Sosyal ağlarda paylaş

MarinZ said:

Olumsuz eleştiriler, daha kaliteli işleri yaptırmak/yapmak için elbette olacaktır. 100 kişi diyorsunuz ama ben 2 dk düzgün izleyemedim streami.

şu aşamada hiç birşeyin doğru düzgün olmasını bekleyemezsin.

desu yayına ilk başladığında en fazla 25 kişi mi ne izleyebiliyorduk. o 25 kişi neredeyse bir hafta kanala doluşunca, üzerinden yayın yaptığı firma izleyici sınırlamasını yukarı çekti.

herşey yavaş yavaş rayına oturur. tabii bir an önce oturmasını istiyorsak, pentagram gibi insanların önünü mümkün mertebe açmak gerek.

geçmişte güzel işler yapmıştı. tam vites yükseltirken adama destek olmak lazım. hep tek kişi üzerinden koşuyorum bu arada ama bu işlere girişenler kimlerse, onları kastediyorum tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

bırak abi haksız olsam ne olacak ya,

çok net söylüyorum ya gelin yapın üst kalite stream yapın, lig kurun, sponsor bulun yemin ediyorum en büyük destekçiniz olacam vallahi billahi diyorum. en büyük fanınız olacam.

bu zihniyetle, bu kompleksle, bu hoşgörüsüzlükle yapılacaklar işler net cafede 16 kişilik eğlence turnuvası düzenlemekten öteye gitmez bu memlekette. Zaten memleketin sorunu bi dolu, şurda hayatın stresinden kaçıp hoş vakit geçirmeye çalışıyoruz onu da politik işlere kavgalara çeviriyosunuz.

haksız konuma düşersem düşerim valla hiç umrumda değil kusura bakmayın ben böyle düşünüyorum bu söylediklerimin de arkasındayım.

pentagram'ı tanıyalı bir aydan fazla olmadı, ne askerlik arkadaşım ne uzaktan akrabam, ne görmüşlüğüm var ne sesini duymuşluğum ama adam bi uğraş veriyordu, onun buişle ilgilenmeyi bırakması net bi kayıptır bizim için.
Sosyal ağlarda paylaş

MarinZ said:

ben hiç donmadan bütün streami izleyebildim bütün yayın boyunca,ha ayrıca gayet başarılıydı türkiye gibi biryerde esports adı altında birşeyler üretmek iyi veya kötü,en kötü saygı gösterilir ki elinize ,dilinize sağlık diyeyim yeri gelmişken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...