Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıfır Laptop - Sony Vaio


aramil

Öne çıkan mesajlar

amerikadan sipariş üzerine 3 adet aldığım fakat tekinin elimde kalmasıyla sonuçlanan macerama bu makinayı satarak nokta koymak istiyorum. kutusu ve içeriği neyse herşeyini veriyorum. özellikleri:

adı soyadı: sony vaio VPCEE25FX
işlemci: amd athlon II x2
ram: 4 gb ddr3 (8 gb kadar yolu var) // frekans hızı çok lazımsa bakarım...
ekran kartı: ATI Mobility Radeon HD 4250
hdd: 320 gb sata 5400 dönmeli
ekran boyutu: 15.5"
cd/dvd: Blu-ray Disc-enabled DVD±RW/CD-RW drive
ağırlık: 2676 gr.

vay efendim usb 2.0 portlarıydı, HDMI çıkışıydı, kamerasıydı, card readeriydi filan her halt mevcut sanırım. dışı gümüşümsü, içi beyaz renkte hafiften iMac çağrıştırmıyor değil önden :D foto yollarım kısa zamanda. çalışıyor mu diye açıp baktım sadece bir kere. sorunsuz... ankara içi olursa güzel olur, elden yaparız alışverişi. değilse de bir hal çaresi bulunur. türkiyede yok sanırım bu meret ya da ben bulamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle. sırt çantamda 3 laptop getirdiğim için herhangi bir sorun var mı yok mu diye bakmak zorunda hissettim kendimi. jelatinleri vs. duruyor. kutusunu da valizimde getirdim. aletin yeni oluşundan şüphe edecek hiç birşey yok. zaten görünce anlaşılıyor gayet net bir şekilde. var mı başka sıkıntı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bestbuy dan aldım laptopları ve faturaları elimde. tr deki bestbuylardan birini arayıp öğreneceğim durumu ama geçen sene hp almıştım kendime, onun garantisinin olmadığını söylemişti teknik servis ancak çok lakayt bir elemanla görüştüğümü hissettim telefonda. sallama ihtimali yüksek. o yüzden şu an için bilmiyorum bu sorunun cevabını.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...