BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Golge-i_Khan, 20 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki: ballı herfisin tekisin ben kralım :) sen olsa olsa gral olursun hadi kralsın diyelim o zmana ben ne oluyorum.. ultra kral?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanııım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: fizban, 20 Ağustos 2004 01:17 tarihinde demiş ki: efe saçlarını yıka ve fönle :) ahahh +1[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: fizban, 20 Ağustos 2004 01:17 tarihinde demiş ki: efe saçlarını yıka ve fönle :) ya fizbosum seker parem zaten yıkayıp geldim ondan kabardılar toka getirmistim yanımda saclarımın arasında kayboldular :) hem gerekirse karizma fotolarım var arsivden gavur tavalmada kullandıgım yapıstırıım sebek ederim :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Napoleon, 20 Ağustos 2004 01:02 tarihinde demiş ki: Olm Golge, çok şanslısın hea. Geçen Gimli ile beni de yendin ama bu son artık. İntikam saati yaklaşıyor. Monopoly paraları ile oynamaya devam! bir el alabilseydi bile ianıcam su söyledikleri cat cut cat cut hepini köktüm daha la konusyorsunuz :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 poker hö? :p ben pişti bilirim üstüne tanımam[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Gimli, 20 Ağustos 2004 01:06 tarihinde demiş ki: Bu arada efe gimly nedir ulan!!! karizmamı beş paralık ettin donuna kadar soyacam seni! yüzles bunla gimly yeni trend a alıyorum seni b@b[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Golg3-i kh@n mesala :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 eheh dü tikky resim yapcıam kendime tommy falan :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Napoleon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Olm Golge, Gimli ile bitirecez seni hiç şansın yok artık.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya abi siz fashion tv izlemekten oyanyamıyorsunuz ki yok midnight hot mıs hot dog mus gümbele hebeleymis anlamıstım ilk basta enden tv actıgınızı sorna kaptım, beni fasion modeller sarf dısı edecektiniz ama kendi tuzag,ıan kendiniz düsdünüz :PP[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tvyi açar açmaz fashion t de erkekler kuşağı ne zaman başlıyo diyen kimdi efe bey? Yapmayın göbek bağlamışsınız iyice zaten O tacı da ıslak t-shirtler yarışmasından kaptınız gibi gelior zırataalime[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ulam gimly su kusagin varlıgı bilen tek adam sensin diye üzülüyorsunliyorum ama yazık ki erkeklerde victoria's secret bir sey yok sana chemical ın biggay testini tavsiye ediyorum lol gögüs kafesime laf yok abi allala ulam kasınıyorsunuz ha du bulacagım resimler...du nerdeydi o plaj da cektirdigim resimelerim hatta koyuyorum ulem kız yok dedim actım sacları yok homosun yok yıka bu ne lem AFM mi burası yoksa hey girl mü ? Metro musun yahu ? Jesus style yaapyım ben böyle tepkiler alayım ha : kesiyorum ulem kesiyorum alın kesigi :[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 "Yıllarını bu işe vermiş"sin de adam olamamışsın biz mi adam edecez seni efe. Hadi yavrucum, al fotoğrafını koy cüzdanını paşa paşa kabul et, poker sana göre değil[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 esra ceyhan kılıklı hırbo herifs eni gidi elimde fotorafın yoktu yoksa neler yapardım ben sana berkish guy seni gidi yakıstı ama evet evet actı sefgilin görse bu halleri .... [signature][hline]yıllarımı bu işe verdim[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 20 Ağustos 2004 02:43 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 20 Ağustos 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 20 Ağustos 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Kral kardeş ilk resimde herkezde deli gibi para war sende ise fasulye... Kandırmışlar seni...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paticiğin maverick şubesi benim. Tartışma çıkmasın. Bkz da bkz.[signature][hline]Tragedy
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 huduahsdasuh koptum butun laflara ya bnce gral berk =) ayrica efe diorsnz sanki ban diorlarmis gibi geliyor tabe golgeye diorsnz amam uheuhe adasz golgeyle=) nese bise soracam alexi en sagdaki kim?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bana hala 300 binlira borcu olan arkadaşım.[signature][hline]Tragedy
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 O oyunda en zengin ehahaha. 6.300.000 ile ayrıldım masadan =). En sağdaki patladı ehehah.[signature][hline]Tragedy
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hehe bi arkima cok benzettmde ondan sordum yoksa merak ettıımdn deıl...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 OMG ! They killed Jesus ! You Bastards ![signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Yaa yaa, kill the king, I'm the king, god save the king.[signature][hline]Tragedy
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Hail to the king!!! After it kill the king=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lan lan demek photşop kllanıp ylaan resimler yaparsın ha kökücem seni köücem
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Alexi_Septimus, 20 Ağustos 2004 03:21 tarihinde demiş ki: Yaa yaa, kill the king, I'm the king, god save the king. Bi kere ben yönetiyorum... üzerine yesil örtü yaymakla olamz bu iş turkish gazino bu siz sapar neym de icersiniz delikanlı türk gazinosunda cay icilir simit yenir tavla cat pat ları ortama atmosfer katar Pulları da tavsan kızalar degil caycı cıragı kücük ali dagıtır berk sen konusma esrasın işte :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Öne çıkan mesajlar