theCio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Gecen gun sıkıldımda bı server acıyım eglencesıne dedım bundan oncede acmıstım topıc ama takan olmadı hıc neyse Sorun SPhereSvr.exe yı calıstırınce bu hatayı verıo ve sanırım bu yuzdende acılmıo server... WARNING:(sphere.ini,490)'c:spherescriptsspherestatusbase.html' not found... ERROR:(sphere.ini,490)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm' WARNING:'c:spherescriptsspheretables.scp' not found... FATAL:Error opening table definitions file. FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Server terminated by error -3! Sphere Version 0.55i [WIN32] by www.sphereserver.com Compiled at Apr 13 2001 (17:55:51) Ekranda cıkanlar bu. WARNING:'c:spherescriptsspheretables.scp' not found... BU dosya eksık dıyo buyuk olasılıkda bundan olabılır bunu nerden bulabılırım veya gonderebılıcek varmı? Bunun dısında yapılıcak butun ayarları yaptım ve calısmıyor ben bundandır dıye dusunuyorum Sızın fıkrınız nedır nasıl cozebılırım? Sımdıden Tesekkurler....[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 [Bu mesaj Cico tarafından 19 Ağustos 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ustteki bronx un topic ine bakarsan belki çözüm bulabilirsin.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bır daha goz gezdırıyım Saol...[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sphere.ini dosyasının içindeki [sphere] yazan yerin altına agree=1 yaz.Sorun bitmiş olur.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 //MENASOFT: SPHERE //All SPHERE script files and formats are copyright 1997-2001 Menasoft and Partners. //This file may be edited for personal use, but may not be distributed in whole or in part, in any format. //All donations and contributions become the property of Menasoft. // // Values: // Any alphanumeric string // An HTML tag // A valid complete path on a hard drive // 0 (off, false, no) or 1 (on, true, yes) // x, x1, etc a numeric integer value // a hexadecimal bit field // % 0-100 [SPHERE] Burdakınımı kastedıosun ? Eger buysa dedıgını yaptım saveleyıp tekrar denedım aynı hata yıne oldu... BU arada spheretable dosyasınıda buldum Scrıptslerın ıcınden ama hatada ole bı dosya yok dıyor sorun burda ıste .... [signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 [Bu mesaj Cico tarafından 19 Ağustos 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=73276[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mıke sımdı sphere klasoru c'de 2 tane ıc ıce sphere yok ve explorera 'c:spherescriptsspheretables.scp' yazdıgımda acılmıyor Napmalıyım yanı herkes 55i kuruyor sen ne onerırısın bıde ıcq veya msn varmı ?[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Jong yardımların ıcın cok tesekkurler ben 3 gundur arıyorum ama bunu bulamamısım demek thnx thnx thnx :) Sorun cozulmustur ohh beag :)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Cico, 19 Ağustos 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Gecen gun sıkıldımda bı server acıyım eglencesıne dedım bundan oncede acmıstım topıc ama takan olmadı hıc neyse Sorun SPhereSvr.exe yı calıstırınce bu hatayı verıo ve sanırım bu yuzdende acılmıo server... WARNING:(sphere.ini,490)'c:spherescriptsspherestatusbase.html' not found... ERROR:(sphere.ini,490)Can't open web page input 'spherestatusbase1.htm' WARNING:'c:spherescriptsspheretables.scp' not found... FATAL:Error opening table definitions file. FATAL:The sphere.INI file is corrupt or missing FATAL:Server terminated by error -3! Sphere Version 0.55i [WIN32] by www.sphereserver.com Compiled at Apr 13 2001 (17:55:51) Ekranda cıkanlar bu. WARNING:'c:spherescriptsspheretables.scp' not found... BU dosya eksık dıyo buyuk olasılıkda bundan olabılır bunu nerden bulabılırım veya gonderebılıcek varmı? Bunun dısında yapılıcak butun ayarları yaptım ve calısmıyor ben bundandır dıye dusunuyorum Sızın fıkrınız nedır nasıl cozebılırım? Sımdıden Tesekkurler.... Nebuladaki Spheretables Kullanıyorsan Böyle Bir Hata Verebilir. Nebuladaki Spheretables Değişik bir Şekilde Kullanılıyor. Aynısı Bendede Yapmıştım. Spheredeki spheretables.scp dosyasını koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar