RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abi konuyu farklı boyuta taşımak istemezdim ama içimden geldi yazıyorum.Sanırım türk kadını cinsel fikir ve yapı olarak gelişmediği için tatmini onların yaptığı yemeklerde arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 - ver - olmaz - peki o zaman bi sade, bi karisik. dedigin gibi olsaydi, ülkedeki obez sayisi hayli hayli fazla olurdu kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yooo isterse en muhteşem sevişen AVN ödülünü falan alsın, uzun süreli bir ilişkiden bahsediyorsak önemi diğer konular düzeyine iniyor. yaşıyacaksın onunla be.. bu durumda yemek önemli konu, kafanın uyuşması önemli konu.. kaç sene geçireceksin beraber. berbat yemek yapıyorsa, aşırı pis ise, bir evi bile çeviremiyorsa yemişim cinselliğini. faillar içinden tek doğru kurtarmaz hiçbişiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 SeaGle said: vanille wins. Bir kız olarak açıkladı durumu. Bakınız bi alamanyanın bi köyündeki bi kızımızın etrafında bile birsürü bu tipten insan varken dünyayı bi düşünün!! neyine wins neyi aciklamis yancilik yapmayalim lütfen. kiz popom güzel demis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 sexism ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 nil laf yetistirecegine git sandvic yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 kadın yemek yapsın, temiz olsun, tabi çocuk baksın, dışarıda çalışıp eve para da getirsin. bulaşık, çamaşır v.s. gibi işlerin sorumluluğunu alsın. erkek te işten gelip yan gelip yatsın, tabi akşam yatakta kadından her türlü performansı beklesin. bu ilişkide ancak aptal, doğuştan köle ruhlu, annesinin karnından ev işleri yapma yetenekleriyle bezeli doğduğuna inanan biraz da ezik kadınlar mutlu olur. çoğunluğun aradığı da bu tür bir kadın gibi görülüyor. kadın buna razı olup, bir de ben şöyle temizim, kocacığıma böyle yemekler yapıyorum, tabi canım çıkıyor ama, kocamı mutlu ediyorum. bu da bana yetiyor kafasındaysa, yani yaşam amacı iyi bir temizlikçi, eşine kul-köle olmaksa hiç sorun yok. bir tarafın kullanılıp, diğer tarafın buna dünden razı olduğu bir ilişki... mutlu mesut yaşarlar işte negzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 back to the kitchen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 halen duruyo mu len bu topik. ne sacma tartisma be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Bu topik hala duruyor ve kızlar genel olarak hala pasaklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Penthesilea said: nil laf yetistirecegine git sandvic yap hay hay lütficigim, sandvicini nasil istersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 lutfi gif i vardı noldu ona ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 o diilde kız magnet oldu bu topik trap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bu başlığa sonuna kadar inanıyorum,her kızın odası bana,slumdog filmindeki şehiri hatırlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 RamsesII said: abi konuyu farklı boyuta taşımak istemezdim ama içimden geldi yazıyorum.Sanırım türk kadını cinsel fikir ve yapı olarak gelişmediği için tatmini onların yaptığı yemeklerde arıyoruz. bu kadar dertliysen türk kadınıyla ne işin var olum? git yabancı bi hatun bul. şöyle boy pos endam, (türk erkeklerinin asırlardır ölüp bittiği) sarı saçlar, beyaz ten vs vs. yemeği de dışarda yersiniz artık. nası müthiş di mi? sen önce hatunu bi bul da >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar