adriano12 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 oncelıkle lutfen geyıge kacıcı cvp gelmemesını rıca edıorm cunku gunlerdır kafamı kurcalayan bı konu bu arkdslar. Bundan bı kac gun once aralık 2010 da askere alınmak ıcın subeye basvurdum. Gereklı protokollerı yaptıktan sonra benı askeri hastaneye sevk ettıler cunku senelerdır kullandıgım bazı psıkolojık ılaclar vardı ve tedavı goruyordum. yanımda psıkıyatrıstımden aldıgım raporuda goturdum subeye gıderken. Derken hastanenın psıkolojı bolumune sevk ettıler benı. burda bı takım muayene ve testlerden sonra benım basvurumu reddedıp, bır yıl sonra tekrar gel su an ıcın askerlıge uygun deılsın dedıler. Ilk basta sevınmıstım, seneye de aynı ılacları kullanmaya devam ederım boylece kesin olarak curuk raporu alırım dıye sevınıyordum ancak daha sonra dusundumki eger boyle bı sebepten curuk raporu alırsam bu benım ileriki yaşamıma etkı yaparmı dedım. cunku ıs basvurularında askerlık belgesı ıstenıo, benım curuk raporu aldıgım ve neden dolayı curuge cıktıgımı yazarlarmı o kagıda onu merak edıyorum. Tamamen muallaktayım. Ikı secenegım var: ya seneye gıttıgımde ben ıyılestım kendımı askerlık yapabılıcek gıbı hıssedıorum dıyıp askere gıtmek ıcın elımden gelenı yapmak, ya da ıyıce durumu abartıp askerlıkten tamamen yırtmak. Ancak ıkıncı durumda demın soyledıgım problem karşıma cıkıyor, askerlıkten muaf oldugumda şubeden alacagım raporda ne yazıcak onu merak edıyorum, sadece askerlıkten muaftır mı yazıcak yoksa neden muaf oldugum da yazılı olucakmı o kagıtta?....bana bu konuda akıl verıp bıraz olsun rahatlamamı saglayabılen bırılerı cıkarsa sevınırım, bu arada yuksekokul mezunuyum yani kısa donem cıkma sansı da var.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 tek tipe kalican zaten o sorun diilde veridkelri kagitta kocaman HASTA yazicak normalde sorun cikmamasi lazim ancak turkiye burasi, ornek olarak sahanin askerlik durum belgesini birisi bulmus AHA KILODAN ASKERLIK YAPMAMAIS, VAY VATAN HAINI diye haberlerde filan cikmisti bir donem
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 bir insanın asker olamıycak olması çalışamaz olması anlamına gelmez. asker olamıyacağın için seni çalıştırmayacak yerde çalışmayıverirsin, varsa öyle bi yer. ne durumunu abart ne de azalt. bırak durumun neyse öyle çıksın. çürüğe ayrılmış birisi olarak askeri hastaneleri kolay kolay kandıramayacağının garantisini verebilirim. sonuç raporunda ne yazdığını da direk göstereyim: ama bildiğim kadarıyla askerlik belgesi isteyen yerlere bunu götürmüyorsun. şubeden "askerlikle ilişiğin olmadığına dair yazı" alıp onu veriyorsun.
adriano12 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Sufi said: bir insanın asker olamıycak olması çalışamaz olması anlamına gelmez. asker olamıyacağın için seni çalıştırmayacak yerde çalışmayıverirsin, varsa öyle bi yer. ne durumunu abart ne de azalt. bırak durumun neyse öyle çıksın. çürüğe ayrılmış birisi olarak askeri hastaneleri kolay kolay kandıramayacağının garantisini verebilirim. ama dün kandırdım yaptıgım 566 soruluk test ıle ve soyledıım sıkayetlerle kandırmayı basardım seneyede aynı seyi yaparım dıe dusunuodum
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gozden curuge cikinca da HASTA mi yaziyor peki gerci benim zor su an 13.5 toplam. Yonetmelikte 14ve ustu askerlik yapamaz diyor da ordaki doktorlar 16ya fln rapor veriyorlarmis anca.
adriano12 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ya hasta yazarsa ıyı gene, ama benım muaf olma sebebım psıkolojık tedavı olarak yazarsa, o zmn kımse işe almaz benı, o yuzden meraklandım zaten
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ruh hastalıkları/asabiye vs.de de kolay kolay yediremezsin, hele de özellikle o bölümlerde. elverişsiz demişlerse elverişsiz görmüşlerdir.
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 senko said: gozden curuge cikinca da HASTA mi yaziyor peki gerci benim zor su an 13.5 toplam. Yonetmelikte 14ve ustu askerlik yapamaz diyor da ordaki doktorlar 16ya fln rapor veriyorlarmis anca.14 yazıyosa 14tur de, 14 oldugunu kesin nası gorebiliyolar? benim iki goz 7şer, 1.5 ar da astigmat var mesela astigmatlar da toplanıp 2 ye bolunup ekleniyomus kusura, 15.5 ediyo bu hesapla benim
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ruh hastasi gibi basvuruya ben deliyim raporuyla gidersen olacagi bu oh wai
adriano12 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 acaba curuge cıkarırlarmı seneye yıne boyle gıtsem?
eski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 çürük raporunda hastalıgın yazıyor bence iyileşmenin bi yolunu bul cunku cidden adamlar raporuna bakıp deli damgası vururlar direk ilerde
adriano12 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 nerden bılıosn hastalıgın kesın yazdıgını?? hanı tahmın mı edıosn?
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 synthesizer said: senko said: gozden curuge cikinca da HASTA mi yaziyor peki gerci benim zor su an 13.5 toplam. Yonetmelikte 14ve ustu askerlik yapamaz diyor da ordaki doktorlar 16ya fln rapor veriyorlarmis anca.14 yazıyosa 14tur de, 14 oldugunu kesin nası gorebiliyolar? benim iki goz 7şer, 1.5 ar da astigmat var mesela astigmatlar da toplanıp 2 ye bolunup ekleniyomus kusura, 15.5 ediyo bu hesapla benim 14e yakınsa eğer gozun 15 yada 15,5 falan gibi herturlu geçiriolar 13,5 bu diye. var arkadaşım toplamda 15,5 yada 16 gozleri ama geçirdiler adamı 13,5 diye.
adriano12 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ne zmn aldın raporu ? eskıdenmı yoksa bu son 1-2 yıl ıcındemı?
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 mokoko said: synthesizer said: senko said: gozden curuge cikinca da HASTA mi yaziyor peki gerci benim zor su an 13.5 toplam. Yonetmelikte 14ve ustu askerlik yapamaz diyor da ordaki doktorlar 16ya fln rapor veriyorlarmis anca.14 yazıyosa 14tur de, 14 oldugunu kesin nası gorebiliyolar? benim iki goz 7şer, 1.5 ar da astigmat var mesela astigmatlar da toplanıp 2 ye bolunup ekleniyomus kusura, 15.5 ediyo bu hesapla benim 14e yakınsa eğer gozun 15 yada 15,5 falan gibi herturlu geçiriolar 13,5 bu diye. var arkadaşım toplamda 15,5 yada 16 gozleri ama geçirdiler adamı 13,5 diye. dedigin gibi iste miyoplari topluyorsun astimatlarini da ikiye bolup toplmuyorsun ama 16uzeri olmasi lazim ki rapor versinler. mokoko'nun dedigi gibi indiriveriyorlar assaga askere gitsin diye. benim 6+6 miyop 1.5+1.5 ta astimat var iste. 13.5 ediyir.
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hadiya yapıyolar mı öle godoşluk. ozaman tanıdık bi doktor lazım askeriyede
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ilkokul arkadaşım çürük raporu aldı geçen sene, eleman bağımlıydı. bulabilirse eroin, haşhaş vs., bulamazsa da yeşil / kırmızı reçeteli ilaçlar vb. ne bulursa kullanıyordu. kaç kere amateme girdi ben bilmiyorum sayısını, ama arada üniversiteyi falan bitirdi askere gitti işte. E askere gitti ama , görüntü falso. yüz göz kaymış. Bulumia da başlamış, durup dururken falan kusuyodu.44 kilo bi adam. boy 1.73 falan bu arada. uzun süreli madde kullanımından vücut iflas. Bulumia da başlamış, durup dururken falan kusuyodu. Tabii bunların yanında olmazsa olmaz psikolojik sorunlar da var, ki bu kısım senin sorununla ilgili. gata'da heyete falan çıktı, psikiyatriye fln da sevketmişler, sonunda çürük raporunu aldı. psikiyatri servisindeki doktor resmen acımış elemana, raporuna psikiyatrik sorununu değil, bulumiayı yazdırdı. bi şekilde kendini toparlar da işe falan girerse, en azından raporu temiz olacak. tl:dr emin ol, çürük aldığında raporunda hangi nedenle çürük aldığın böyle bold fontla yazılacak
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Kardeşimde işitme kaybı olduğu için muaf oldu. Raporunda yazıyor neden dolayı muaf olduğu. Birde askerden yırtmaya çalışanlara söyleyeyim bir iki bişi. Şuan çürük raporları çok ama çok zor veriliyor. Malüm bu konuda bir sürü yolsuzluk ayyuka çıkınca işi sıkılaştırdılar. Çok büyük bişi yoksa önce askere alıyorlar orada çürük veriyorlar.
eski Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 4 sene oldu ben alalıda askerde kanun cok deısmez zaten yazıo o curuk sebebi raporda işte
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 resimler çalışmıyor forumda, raporu görmek için direk linki deneyin çürük raporu
Öne çıkan mesajlar