Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Undercovers


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

jj'in yeni dizisi. eski ajan evli bir çiftimiz var. demişler ki "biz birbirimize işimizi sormayalım, sorgulamayalım. geleceğimize bakalım" ve ajanlık dönemleri konusunda bilgi paylaşmamışlar hiç.

her neyse bu arkadaşlar bi catering şirketi işletirkene nasılsa devletin bu eski süper ajanlara işi düşer ve aksiyona geri dönen çiftimiz birbirlerinin bilmedikleri özelliklerini keşfederler.

şimdi filmin açılış jeneriği tam anlamıyla lost, fringe gibi.. basit cgi ve basit bir font/arka plan ile dizi adı.. çekimler harika her zamanki gibi, konu güzel ilerliyor. hatunun kalçaları gerçekten güzel, eklemeden geçemedim bunu evet.. diğer dizilerinin aksine az bi gizem var bu sefer. inşalla bilim kurgu diyarlarına girmeden, konuyu karambole getirmeden. bölüm bölüm ilerleyen ve çok kapalı olmayan, eğlenceli bir aksiyon dizisi olarak devam eder.

rahatlıkla izlenilir bu dizi. güzel olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesin çıkacak lan. sonra toparlayamayıp yine sıçıcak diye korkuyorum..

bu arada o süper hatunun adı tam bi yamyam adı! Gugu Mbatha-Raw! ingiliz kırmasıymış.. nerde gördük lan diye bakarkene ingiliz dizilerinde gördüğümüzü farkettik.

Gugu Mbatha-Raw.. yamyam adı bu..



gugu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...