laledevri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 www.gorsel360.com sitesindeki 360 derecelik görüntüleri kaydetmem gerekiyor nasıl olur bilen var mı ? sayfanın kaynagına gittiğimde bulamadım linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ctrl s yap siteyi kaydet büyük ihtimal flashı da çekersin. sonra swf decomplier kullanarak flv dosyası haline getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 şimdi denedim onu da ama olmadı meret :S nasıl bişey bu yav eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 serverdan stream (veya benzeri) ediyorsa indirebileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Siteyi internet explorer ile aç. Site tamamen yüklendikten sonra, Win7 ve Vista için C:Users%username%AppDataLocalMicrosoftWindowsTemporary Internet Files içine gir. Swf dosyası orada olacaktır. Eğer XP ise C:Documents and Settings%username%Local SettingsTemporary Internet Files içine gir. Yine göreceksin swf dosyasını. Bu arada kendim de inceledim, sadece swf dosyasını değil içeriğindeki resimleri de indiriyor bu arkadaş. Umarım işini görmüştür. Edik: ie yazmışım, anlaşılmaz belki diye editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar