Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Sarı ışık görmüş olan ntsc-j fat kasa 60 gb ps3'ümü satıyorum. Ürünüm temiz olup herhangi bir çizik, kırık, dökük parçası bulunmamaktadır. Herhangi bir göz arızası mevcut değildir. Garantisi bitmiştir. Ürünü satın alacak kişiye yanında elektrik kablosuyla beraber kutusunuda yollayacağım. İstediğim fiyat ise 200 tl'dir. İstanbul anadolu veya avrupa yakasında elden teslim alınabilir. ürünü satın alıp, tamir edip kullanıcaklar için içinde; -High Veritech Bowling -Super Rub'a Dub -Prince Of Persia Classic HD -Gran Turismo HD Concept(bu oyun paralı değil fakat artık indirilmiyor ve demo değil) -Operation Creation Feature gibi 5 tane paralı oyun mevcuttur. ürünün resmi ; http://img545.imageshack.us/img545/6988/img2801v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 sarı ışık hatası ne oluyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum ama hiçbi yerde direk çözümü anlatılmamış, sadece bi tane dvd seti saılıyo bunu anlatan. ya da teknik servise göndermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 yaninda kol falan vercenmi alcam desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 çalışmıyor mu şimdi bu? yoksa kafasına göre kapanıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 çalışmıyor. yanında kol yok ama rgb kablosuyla scart girişini ekleyebiirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 aktiftablet said: ne olduğunu nasıl olduğunu bilmiyorum ama hiçbi yerde direk çözümü anlatılmamış, sadece bi tane dvd seti saılıyo bunu anlatan. ya da teknik servise göndermek. çözümü var ama hepsi geçici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 peki illaki çalışır mı geçici olsa bile? yani hiç çalışamama şansı da var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 illa çalıştırırlar ama 1 gün 1 hafta 1 ay bişey diyemem. gittiğim ps3 cafenin tekinde adam 4 aydır çalışıyor benim sarı ışık görmüş makinam dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 öyleyse ben bi düşüneyim alabilirim 1 günde patlasa bile farkmaz tekrar yapılıyosa ha ama hayata döndürme ücreti ne kadardır bilgin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Arkadaşımın anlattığına göre, bunların ps3 ü bozulmuş, kankasının, kadıköyde bi yere götürmüşler adam 150 tl e tamir etmiş. 32 gün sonra gene aynısı olmuş, tamir eden adam 1 ay garanti veririm demiş bunlara. 2 gün geçti diye adam 150 tl istemiş gene bu sefer bunlar vermeden eve dönmüşler. youtube da ps3 tamiri ile ilgili bi video bulmuşlar, bir jel almışlar işlemciye mi ne sürmek için, sonra o videoya bakarak aynı şekilde müdahale etmişler ps3 e ve 150 tl ceplerind ekalmış :> Adamlar inat sayesinde kendileri tamir etmiş ps 3 ü:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sony'de fln 150 euro diye biliyorum. kadıköy tahtakale gibi yerlerde 150 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Sorunun kaynağı ne ki peki, tamir edildikten sonra da tekrar ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ısınma sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 tamirat pahalıymış ya vazcaydım :), 3 tamirata yeni makina alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 böyle bir guide var ışığın nasıl düzeltileceğini anlatan. http://www.ps3lightsfix.com/?hop=ozfuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 guide değil bu paralı spam, dolandırıcı site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar