Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En yerin dibine geçtiğiniz an?


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

@Ardeth: mayonezli falan mi ?
ben gecen somonlu Tagliatelle yaptim, enfes oldu.
ayrica evet emprovize kabiliyeti olmayan güzel yemek yapamaz.

edik: evet improvize degil, emprovizeymis my bad.


yok ya mayonez ev yemeklerine pek katmıyorum sadece ton balık mısır ve pilav fena olmadı ama ton balığındaki tuzu hesaba katmadığım için biraz tuzlu oldu sonra tekrar deneyeceğim :p
Mesaj tarihi:
şimdi 2 sayfa yemek konuşulmuş anı topicinde.e benim karnım actı,yazıları okudum daha da acıktım,şimdi size soruyorum bu ne kadar adil bi olay :(
area masters??
Mesaj tarihi:


http://4.bp.blogspot.com/_UEW9Vjc3Jig/S_icXmiv26I/AAAAAAAAAr0/rxpekse2V6w/s1600/foto-artis--cantik-sandra-dewi.jpg



http://img.blogcu.com/uploads/diyalogyemekleri_cntk.jpg


hangisini yiyoyuz şimdi?
Mesaj tarihi:
pidenin minyonuna cantık deniyo

o fotoğrafta yuvarlak yapmışlar, <:::> şeklinde yapanlar da var tabii.

iyidir ya cantık, atıştırmalık tam işte.

cantık mantık dediniz, bursa ve yemek konusuna gitti kafam, haliyle de benim canım pideli köfte çekti. bu saatte eskişehirde nerden bulacam lan ben pideli köfteyi :(
Mesaj tarihi:

o cantik resmini nerden buldunuz ya, oyle de yapilir da oyle yapan az var
klasik cantik budur arkadaslar, tavalokum veya tompapay da denir


gobete bu da en az cantik kadar efsanedir kendileri

Mesaj tarihi:
ulan ne ruhu dombili insanlarsiniz, hormonlu patiler.
hep bi yemek konusu hep bi...
derken bu konuyu benim baslattigim geldi aklima.. o yüzden.
bye

fotoyu görünce aciktigimi farkettim de.
×
×
  • Yeni Oluştur...