dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 salatası da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 berk ahahahhahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kendisi koymus ki, ama altinda liseli yorumlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 berk, ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vaniLLe said: @Ardeth: mayonezli falan mi ? ben gecen somonlu Tagliatelle yaptim, enfes oldu. ayrica evet emprovize kabiliyeti olmayan güzel yemek yapamaz. edik: evet improvize degil, emprovizeymis my bad. yok ya mayonez ev yemeklerine pek katmıyorum sadece ton balık mısır ve pilav fena olmadı ama ton balığındaki tuzu hesaba katmadığım için biraz tuzlu oldu sonra tekrar deneyeceğim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 vaniLLe said: cantik iste böle pide gibi ama yuvarlak. tam sen. cantik'a laf yok TATAR RAGE yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cantika laf söylemedik zaten, seagle'a söyledik. konu yemek olunca algida sicici oluyonuz bazen, gören de dombili falan sancak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 çantık ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 şimdi 2 sayfa yemek konuşulmuş anı topicinde.e benim karnım actı,yazıları okudum daha da acıktım,şimdi size soruyorum bu ne kadar adil bi olay :( area masters?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kıymalı poğaçaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 cantik diye aratinca kari cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_UEW9Vjc3Jig/S_icXmiv26I/AAAAAAAAAr0/rxpekse2V6w/s1600/foto-artis--cantik-sandra-dewi.jpg http://img.blogcu.com/uploads/diyalogyemekleri_cntk.jpg hangisini yiyoyuz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 doğduğum an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 //_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 o alttaki iğrenç görünümlü şey ne lan kurutulmuş çiş üstüne sıvanmış bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abi o tatarların geleneksel yemeği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 medeniyetsiz dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 forumdaki totarlardan özür dilerim o zaman. ama harbiden öyle çıkmış, ışıktandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 pidenin minyonuna cantık deniyo o fotoğrafta yuvarlak yapmışlar, <:::> şeklinde yapanlar da var tabii. iyidir ya cantık, atıştırmalık tam işte. cantık mantık dediniz, bursa ve yemek konusuna gitti kafam, haliyle de benim canım pideli köfte çekti. bu saatte eskişehirde nerden bulacam lan ben pideli köfteyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ulan dertliyim açın şu kişisel banımı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 o cantik resmini nerden buldunuz ya, oyle de yapilir da oyle yapan az var klasik cantik budur arkadaslar, tavalokum veya tompapay da denir gobete bu da en az cantik kadar efsanedir kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Dartanian said: Ulan dertliyim açın şu kişisel banımı ya :( bisi olmaz. hadi bize bi anini daha anlat.. basla cekirge ben ortaokuldeykene...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 İlkokuldayken kızın teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 dart sen anlatma ya , cidden valla. sınıfta 3 kişi yaptığınız günah fest postunu gördüm geçen gün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ulan ne ruhu dombili insanlarsiniz, hormonlu patiler. hep bi yemek konusu hep bi... derken bu konuyu benim baslattigim geldi aklima.. o yüzden. bye fotoyu görünce aciktigimi farkettim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar