sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 http://www.deudenizcilikegitimi.com/YAT.htm Yeni dönem açılıyor, bilginize. Bu kursu "AMATÖR DENİZCİ" ile karıştırmayınız, yat kaptanlığı bir meslektir, ve profesyonel bir yeterliliktir. Sizin veya yakınlarınızın niyeti varsa bana ulaşabilir bilgi alabilirsiniz. Özellikle, mesleği olmayanlara veya okudukları okul meslek sağlamayacak olanlara öneririm.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 kardeşimden bir cacık olmayacak gibi eskişehiri de sevmiyor. bu tarz bişeye mi yönlendirsek çocuu acaba
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 iyimiş ben okulu bitireyim, yazılayım buna sonra böyle takılırım açık denizlerde
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Eğer denizi seviyorsa - iyi meslek.Öneririm ben.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ya bende bu ehliyet var bi kere aldıkmı bir daha girmiyoruz demi bu sınavlara :)
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Girmiyorsun ama sende "YAT KAPTANI" var - doğru mu? Amatör denizci veya amatör yat kaptanı değil? Çok büyük ehliyettir yat. uzak yol ehliyetidir bir nevi tüm yatlar için.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ayıptır sorması aldıkları ücret nasıl şu yat kaptanlarının?
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Ücretler ikiye ayrılıyor - sezonluk ve 12 ay. 12 ay ücretleri daha düşük 1500 lira civarı oluyor. Elbette süperyatlarda 3000 usd kadar çıktığı oluyor ama çok az kişi. Sezonluk ücretler aydan aya bile değişiyor. Eğer deneyiminiz yoksa mezun olur olmaz kaptanlığa başlamıyor genelde kursiyerler mezun olduktan sonra 1-2 sezon Gemici olarak çalışıyor - 750 lira gibi bir ücretle - deneyim kazandıktan sonra insanların canlarını mallarını emanet almaya başlıyorlar.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Yeni dönem kurslar açılıyor. Patilere duyurulur http://www.deudenizcilikegitimi.com/Yat.html
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ya bende bu var bunu yenilemiyoruz demi ömürlük bu
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 oha iyiymiş izmirde olsaydım kaçırmazdım.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bu derken, yat kaptanlığı ise sadece "kağıdı" yenilemen gerekiyor liman başkanlığında.
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ya bana verdiler kimlik gibi bişey işte yarısı ingilizce yarısı türkçe bişey bildiğin ehliyet gibi bişey işte
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Amatör denizci belgesi o zaman o. O değil bu profesyonel ehliyet kursu.
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Llama said: ya bende bu ehliyet var bi kere aldıkmı bir daha girmiyoruz demi bu sınavlara :) Llama said: ya bende bu var bunu yenilemiyoruz demi ömürlük bu 1 sene geçmiş adam cevabı alamamış sdf soruş tarzı bile aynı
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 http://www.deudenizcilikegitimi.com/Yat.html 17 EKİM'de yeni dönemi açıyoruz. İlgilenenlere duyurulur.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Son tur son şans, yeni yasa geçmeden önceki belki de son kurs arkadaşlar 5 Martta başlıyor. Yeni gemi adamları yönetmeliği taslağı, yasallaştığı zaman bu fiyat bu süre mümkün olmayacak ve staj zorunluluğu geliyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi yat kaptanlığı kursu da devam eder mi edemez mi yasadan sonra bakacağız duruma. 70 saat deniz eğitimi ve eğitim teknesinin özellikleri gibi yeni koşullar tüm kursları zorlayacak gibi görünüyor. Kimse yanıt yazmıyor gibi görünüyor ama buradan bulup telefon eden epey olmuş.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bizim fakültenin yanı aslında da, okula haftada 3 gün gidiyorum buna 5 gün gitmek sıkar yav.
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yakın bir zamanda imkansız gibi görünüyor ama gün gelecek ben de yat kaptanı olucam.
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Arkadaslar zamanında alacaktinız yat kaptani belgesini.Bu saatten sonra kurs+6 ay staj (en az 15 mt lik ticari yat)+sınav isteniyor.zaman geçtikçe zorlastiriyorlar.
Öne çıkan mesajlar