Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 romantik komedilere uyuz oluyorum. "ne güzel 30 yaşındaki insanlar ne kadar rahat, kural yok birşey yok" "aa 13 yaşımdan 30 yaşıma geldim" "coşuyum ben nassolsa kural yok, oh ne güzel eğleniyorum" "ama ama, 30 yaşında olmak ne kadar zormuş ya of.." "iyi o zaman ben tekrar 13 olayım" konuları cazip gelmiyor. komedisi cazip gelmiyor. sonra şey var, iki avukat, bir bakıyorlar evlenmişler felan. sonra komedi bıdı bıdı.. en sevdiğim tür, absürt komedi. Airplane 1, Hot Shots 1 ve Naked Gun 1, çok başarılı bu konuda. Ama normal komediler de fena değil. Bruce Almighty, Ace Ventura, American Pie: American Wedding.. güzel filmlerdi mesela.. Ama romantik komediler bana saçma sapan geliyor...[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hiç kimse new guy : yeni cocuk dememiş? izleseniz koparsınız gülmekten gerekli bilgiler burda :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 valla en son RRRrrrr!! diye bi film izledim evet filmin adı öyle bişeydi hehe çok hoşuma gitti benim cinayeti falan keşfediyolar böle taş devrindeler ehaha tavsiye ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hayatimda bi filmde en cok guldugum an sinav haftasindan sonra okuldan 24 erkek scary movie ye gitmistik, ama komik olmayan bir olay oluyo biz ARGHAGHARGHARHAR diye guluyoruz, boyle koltuktan 2 one atliyoruz basa basa geri gelioruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ace Ventura, Me myself and irene , Rush Hour 1, American Pie serisi. Vardi bi kac gulmekten gozlerimden yas getiren bi kac film daha ama aklima gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Valla benim en çok güldüğüm film geçen gece starda yayınlandı. Çin Yapımı Vampir filmi! Çinli vampirler asuhfsduhf bittim[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Toy Story'ler gerçekten komikti. Ama, beni çok güldüren filmler arasında ilk aklıma gelen Salaklar Sofrası (orjinal ismini hatırlayamadım işte ama İng. çevirisi The Dinner Game olmalı). Özellikle bir sahne vardı ki, filmi durdurup uzun süre kahkahamın ve karnımdaki ağrının geçmesini beklemiştim =). Konusu da hoştu zaten. Onun dışında Airplane 1 ve Mr. Bean ilk izlediğimde baya güldüğüm filmlerdendi... said: unity100, 13 Mayıs 2003 22:56 tarihinde demiş ki: said: bega, 12 May 2003 20:22 tarihinde demiş ki: toy story 1 2.. yok be ya o çigzi filim fln dienler de olabilir ama bi izleyin hak verceksiniz.[hline]*if love was red then she was colorblind* hele o film bittiginde "cekim hatalari ve sakalari" animasyonlari yok mu. onlar da superdi.[hline]www.mizzah.com Geçenlerde A Bug's Life'ı izledim (yine Pixar'ın elinden çıkma). Toy Story kadar güldürmese de sonundaki outtakes izlenmeye değer bence =). Tavsiye ederim... [Bu mesaj Spyro tarafından 08 Ağustos 2004 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Anger Management beni çok güldürmüştü[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 The Woman in Red 10 numara bi filmdi bi türlü bulamadım indirecek biyer[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 jay and silent bob strikes back, lock, stock&two smoking barrels, little nicky ve bruce almighty ha bide snatch tabiki[signature][hline]in the disco [Bu mesaj amendment tarafından 08 Ağustos 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bruce Almighty (Aman Tanrım) en çok güldüğüm filmdi sanıyorum. 1 kere sinemada izleme fırsatı buldum.. ilk fırsatta bir daha izleyeceğim.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 shrek, shaolin soccer, kurt russelın bütün filmleri eheh. özellikle soldier.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 50 first dates bi de şimdi garip gelebilir size de biz çok gülmüştük silth ile izlerken: dawn of the dead acaip güldüğüm sahneler vardı.zombiler falan.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu arada adam çalmak gibi olmasın da bilgisayar oyunları bölümündeki doom ve starcraft tartışmaları bildiğim komedi filmlerinin çoğuna basar, görsellik olmasa da baya komik, tavsiye ederim :)[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 babam savaşta ne yaptı diye bi film vardı savaş filmi eski:) (orj ismi neydi lan ) EN çok koptuğum kısım almanların altında tüneller vardı işte tünellerin birinde bomba patlıyordu tam üstteki tank tünele doğru göçerken almanların suratına kopmuştum Bi yerdede tünellerde bitane önemli bi asker kayboluyordu kafayı yiyordu elinde böyle büyük bi fork ile dolaşıyordu karşısına bitane adam çıkmıştı burası bana ait hesabında tavana vurmaya falan başladı fork ile tavan göçüp üstte oturan bi herif düşmüştü orada çok gülmüştüm:)[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Acıların çocuğu Emrah . Her izzlediğimde kopuyorum[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Icq : 177779570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 scary movie 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 waterboy u izlemeyenler izlesin vala geçen gün tekrar izleyesim geldi izledim cook hasta bişi ya :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Leslie Nielson (yanlış yazmış olabilirim) tek geçerim[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Karakans, 19 Ağustos 2004 18:01 tarihinde demiş ki: Acıların çocuğu Emrah . Her izzlediğimde kopuyorum ehehe[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar