klavye Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 izlediginizde sizi yerinizden oynatan kirip geciren komedi filmleri var mi? benimkiler scary movie 1, snatch (komedi filmi degil tabi ki ama gulduruyo sonucta :), orange county. sizinkiler hangileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bütün zaz ve peter sellers/blake edwards filmleri ilk aklıma gelenler ama yeni komedi/teen horror furyası hariç hemen her komedi hoşuma gider..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 liar liar :D[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 jim carrey de hoş bir abimiz ama bazı filmleri aşırı şaban tarzı, liar liar çok güzeldi mesela..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 çatlak profösör ü sinemada izlerken çok gülmüştüm kemal sunalın bazı filmleri ah mary vah mary de de gülmüştüm baya[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 American Pie I/II Gülmüştüm hehe sonra hayat felsefem oldu.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Jackass: The Movie 8-)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hayat felsefem ama tavsiye etmiyorum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ya jackass te harika evet :)[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 toy story 1 2.. yok be ya o çigzi filim fln dienler de olabilir ama bi izleyin hak verceksiniz.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 south park'ın film versiyonu.. şüferdi gayet. bi daha bulsam da izlesem diyorum[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hehe ben de cartman'a bayılıom south park'taki.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Kenderleme benim bilgisayarda var. dL ettim onu. istersen cdye basıp veririm sana.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 south park güzel... hmm valla zor seçim.. şimdiye kadar en iyi güldüren animasyon shrek ve monsterli birşey vardı..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Hayvan diye bi film var dı oda komikti Scary movieler American Pie lar[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa, Ne de önemseyecek kadar uzundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: klavye, 12 May 2003 01:16 tarihinde demiş ki: izlediginizde sizi yerinizden oynatan kirip geciren komedi filmleri var mi? benimkiler scary movie 1, snatch (komedi filmi degil tabi ki ama gulduruyo sonucta :), orange county. sizinkiler hangileri :) beni yaran, benim all time favorim, abi izlerken gulmekten ne nefes alip ne de hicbir ses cikaramadigim, bir noktada komple bloke olup icimden yuh diye gecirdigim film ; The Big Lebowsky[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Sam, 12 May 2003 01:36 tarihinde demiş ki: jim carrey de hoş bir abimiz ama bazı filmleri aşırı şaban tarzı, liar liar çok güzeldi mesela..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! liar liarda da o tanik diye getirdikleri jigoloya soru sorma olayi adamin terler icerisinde iliskiyi itraf ederken "ben yaptim tamam mi ha yaptim tamam mi" tarzinda bagirmasina gelmesi beni yuvarladi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: bega, 12 May 2003 20:22 tarihinde demiş ki: toy story 1 2.. yok be ya o çigzi filim fln dienler de olabilir ama bi izleyin hak verceksiniz.[hline]*if love was red then she was colorblind* aaa toy storylerde COOK ince espriler vardi daha cocuklarin anlayamayacagi. onlarda da gulmustum.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: bega, 12 May 2003 20:22 tarihinde demiş ki: toy story 1 2.. yok be ya o çigzi filim fln dienler de olabilir ama bi izleyin hak verceksiniz.[hline]*if love was red then she was colorblind* hele o film bittiginde "cekim hatalari ve sakalari" animasyonlari yok mu. onlar da superdi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 American Pie I/II birde kemal sunal dan tokatçı ve korkusuz korkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hayvan dedektifi :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 toy story i seyrederkene sinemadaki çocuklar bizim kahkahalarımıza gülmüşlerdi kimse bi şey annamamıştı. zati çizgi filmlerdeki espriler daa çok büyükler için :) bi de kamera arkası süperdi.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ehe waterboy da super film di "franklin is the devil!!!" "i love my mama!"... :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 waterboy hmm merak ediyorum onu bende gercekten.[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 american pıe 1.2 salak ile avanak [ingilizcesi neydi unuttum aklımda boyle kalmıs] bu ikisi beni koparan filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar