toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 demirorenle fotografları var, turkiye degil mi orası?
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 nasıl yani adam transfer olacagı takımın yoneticilerini ayagına mı cagırdı sozlesme icin?
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 cagircak tabi, iverson diyoruz. iverson mu besiktasin ayagina gider, besiktas mi iversonun
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 macları da ny'da oynasın o zaman besiktas.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 doğru söylüyor bence, başkan falan kalkmış adamın ayağına gidiyor. gerçi "bak 16 saatlik yol çektik sırf senin için" kozunu kullanmak için yapmış olabililer.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Abi yapılan transfer iverson, avrupa basketbol tarihinde daha büyük isim yok, bu tarz davranılması gayet doğal
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 toggie said: nasıl yani adam transfer olacagı takımın yoneticilerini ayagına mı cagırdı sozlesme icin? koskoca fenerbahçe başkanı oyuncusu almak için kayseriye gitti de bizim başkan amerikaya neden gitmesin :) bornova belediye maçından önce akatlarda imza töreni olacak :)
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hahahaha uçağı kaçırmış yarınki buyuk imza toreni yalan olmuş. pazartesi gelicekmiş muhtemelen. adam daha gelmeden başladı asdasdasds
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Yıldırıma dedim, yapma böyle transferler rakip takımların taraftarlarının dengesi bozuluyor. Dinletemiyorum.
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 tarifeli uçakla gelecek sanki iverson.tüpçü kendi uçağını yollamış diyorlardı. eh düşünmek lazım tabi, 4m doları türkiyede adam gibi basket oynamak için mi geri çevirdi yoksa anlaşma rahat, ben burda keyfime bakarım, eyi eyi eyi diye mi
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 daha durun bu daha başlangıç. deplasmana gidicek mi ben onu çok merak ediorm asıl.
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ben bi kez canlı gözle izliyebileyim yeter.sonra ne yaparsa yapsın
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hahah goya pasaportunu unutmus adsadsad nası nefret ediorm su iversondanda yine kendi karakterini gosterio.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 kedi ve uzanamadgi ciger.. hımmpss hımppsss
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 yok iverson nefretimle bjknın alakası yok. eskidende sevmezdim ztn. yoksa gelsin bjkya ne guzel işte en sevmediğim adamlardan birinin çöküşünü yakından izlemek.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 2 yıllığına 4 milyon dolara reklam yaptı Beşiktaş işte mis gibi, hem biletlerin fiyatlarını yukarı çekip ciro yaparlar, hem merchandiseda yeri olmayan (Türkiye'de) basketbol ürünlerini satarlar. Zaten adam 3-4 maç oynayıp kızım hastalandı diye ABD'ye kaçar
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HxVRQHU5It0&feature=related adamla ilgili videolara bakarken bunu gordum tekrar, cok iyi :p
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ucaga binmisss !!!! saat 10a dogru iniyor ucagi.. 8.30 da klup binasi önünden otobüs kaldirilcakms.. serdal reyiizzz sagolsun
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kedi uzanamadığı ciğere mokoko asıdfgddfs
Öne çıkan mesajlar