mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Allen Iverson: 29dk 14s (5/9FG), 8a, 3r, 1tç, 2tk
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 28:55 dakika sahada kaldı. 14 sayı. 1 top çalma. 1 top kaybı. 8 asist. 3 ribaund.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 götingen maçı tekrarlanıcak bjk'nın kural ihlalinden dolayı
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Beklenen odu acikcasi. Hakem diye sokaktan 3 kisi getirseler daha iyi yonetirdiler maci. umarim adam gibi hakem olur bu sefer
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bjk yine yenilmiş. bu sefer asvel'e.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 normalde sayıyı yedikten sonra 19 saniye kaldı gözüküyordu. Ama son hucum 22 saniye oynatıldı. Chatmanda ona göre son saniye diye salladı girmeyince, adamlar fast break ten sayı attı. Komik olan bizim potadaki 24 saniye süresine göre adamlar kazanıyor ama maç saatine göre fazladan 3 saniye oynandı filan. Bu arada dünkü maçın hakemleride iğrençti. Hakemlik bilmeyen adamları fiba almış koymuş maçlara ciddi ciddi. 2 takımında içine ettiler. Dünkü maçı kaybetme sebebi Beşiktaş'ın kendi mallığı gene. son periyot ezildik resmen. 8 sayı farkla girip maç vermeye bayılıyoruz resmen. Çok yetersiz bir kadromuz var. Mustafa Abi filan bitmiş artık, Yabancılar yeterli değil. Chatman fazla bencil. Basketbolu unutmuş yönetim. Iverson tek başına bu takımı kurtaramaz sonuçta.
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 lan baskette hakem demeyin bari =P yalnız o nasıl hataymıs oyle anlamadım ben. iki pota uzerindeki saatler farklı mı gosteriyodu mac sonunda yani? bunu nasıl farkedemedi ki masa basındakiler?
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bır haber sıtesınde okudum, besıktaslılar gıtmıs hakeme masa hakemıne soylemısler yanlıs dıye daha baslamadan, güya onlarda bu yenı kural bıdı bıdı demişler ( bu nasıl bı olay cozemedım oyle kural mı olur ) sonra oynanmıs bızımkılerde ıtıraz etmısler ıste
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 anlatamamıslardır, ya da anlamamıstır adamlar.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 toggie said: lan baskette hakem demeyin bari =P yalnız o nasıl hataymıs oyle anlamadım ben. iki pota uzerindeki saatler farklı mı gosteriyodu mac sonunda yani? bunu nasıl farkedemedi ki masa basındakiler? yok bizim aleyhimize değil zaten kötülükleri. maçın içine ediyorlar. çaldıkları 3 sn'ler, fauller filan inanılmaz. izlemeden anlatamam yani. İki takımında içine ediyorlar. Goettingen ve Asvel maçlarının kaybedilmesi hakem yüzünden değil zaten. Tamamen bjk yüzünden.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Asvel maçına metro ile gitmiş takım. şaka gibi. fransızlar hava şartları dolayısıyla otobüs vermemiş bize.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://realgm.com/src_wiretap_archives/70425/20101205/report_iverson_close_to_leaving_besiktas/
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Iverson has been criticized since his arrival in Turkey for his bad performances. turkiye'de basketbol elestirmeni mi var lan? lol.
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Iverson addresses rumors, says he's happy in Turkey http://www.nba.com/2010/news/12/06/allen-iverson-besiktas-happy.ap/index.html?ls=iref:nbahpt2 yalan haber
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 yanlzı takım ıversonsuz daha güzel oynuyor adam giriyor bi garip oluyor takım
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bugün Metrocity Zara'da gördüm bunu, böyle bi havalar falan, konuşmamalar. Gittim güzelce sordum, kanka dedim, bi fotoğraf çekilelim gel dedim. Yanındaki yaveri geldi no no private time dedi. Bir fotoğraf çektirsen pipin mi düşerdi lan götü kalkık hıyar? Çocuğun olmasın, bacağın kırılsın inşallah dedim arkasından. Bundan sonra da sevmiyorum ulan seni. SEN Mİ BÜYÜKSÜN? BEEEEEN BÜYÜĞÜM. Gelmiş benim memleketimde bana hava yapıyo. Bak gene sinirlendim.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Tüm beşiktaşlılardan özür dilerim ama bu adam 2 haftaya sakatlanacak, büyü yaptırıcam.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 fakin nigar diye bagirsaydin arkasindan.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Tipine sıçıym ya iğrenç bi herif zaten. Babasıyla mı geziyor nedir yanında iki tane daha pis zenci vardı. Tek olsa alırdım aşşa.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 sora ben iverson hater'ı olunca laf ediosunuz...
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kerem bundan sonra en büyük destekçinim. Iverson hater diye tişört bastırıp maça gidelim.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Kobe'yi kavgaya çağırsan gelir, Iverson'ın tripler böyle yapacak birşey yok.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yo-u9MIuews kobe abi adam.
Öne çıkan mesajlar