Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemem var sanırım

sandalye

Öne çıkan mesajlar

ayrıca bu tip durumlarda test mest gerekmez. savcı isterse her türlü mahkemeye çıkarsınız teste bakılmadan. 6 ay sonra mı 9 ay sonra mı artık mahkemede kesin kanıt olmadığı için dava düşer. burdaki maksat dosyanıza bu duruşmayı sokmak ki, ilerde tekrar böyle bir durum olduğunda "aha bak şu sene bu olaydan mahkemeye çıkmışsınız zaten var bi bokluk" diyebilsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

gecko said:

said:
terörden gözaltına alınmıştım ama savcı serbest bırakmıştı 5-6 saat sonra.

@nilep
aldın mı cevabını :D

İyi de adam AKP düşmanı diye fişlenmiş, PKK'lı diye değil. Askerde sorun yaşamasına sebep olmayabilir yani. AKP de askerin baş düşmanı zaten. Bi cevap almadım yani :D

tamam ama akp düşmanı olduğu için göz altına alındı diye yazmaz kayıtlarda, bölücü ve yıkıcı faaliyet diye yazar. ah güzel devletim benim ah.
Sosyal ağlarda paylaş

polisin aldığı ifade tamamen formalite icabı mahkemelik bir durumun olsaydı eğer direk seni adliyede savcının karşsına cıkartıp ifade verdirirlerdi .
karakolda istediğin kadar ifade ver hiç bir geçerliliği yok asıl ifadeyi sen savcıya veririsin . bi cacık olmaz sadece korkutmak amaclı bişey yapmışlardır can sıkıntısıda olabilir .
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere polisin tekine sordum dedim o yunusların havası nedir robocop gibiler 'adamına göre davranıyolar' şeklinde bir savunma yaptı lavuk.

bu arada atlamışım önceki mesajda. olay kapanıp suçsuz olduğun ispat edilince git bir adliyeye sicil temizleme dilekçesi ver. zaten orada yazarlar senin için dilekçeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...