nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 gecko said: said: terörden gözaltına alınmıştım ama savcı serbest bırakmıştı 5-6 saat sonra. @nilep aldın mı cevabını :D İyi de adam AKP düşmanı diye fişlenmiş, PKK'lı diye değil. Askerde sorun yaşamasına sebep olmayabilir yani. AKP de askerin baş düşmanı zaten. Bi cevap almadım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ayrıca bu tip durumlarda test mest gerekmez. savcı isterse her türlü mahkemeye çıkarsınız teste bakılmadan. 6 ay sonra mı 9 ay sonra mı artık mahkemede kesin kanıt olmadığı için dava düşer. burdaki maksat dosyanıza bu duruşmayı sokmak ki, ilerde tekrar böyle bir durum olduğunda "aha bak şu sene bu olaydan mahkemeye çıkmışsınız zaten var bi bokluk" diyebilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Askerde uygulama nasıldır bilmiyorum da "sabıkası var" diye geçip içeriğe bakmayabilirler. Ama uygulamayı bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 nileppezdel said: gecko said: said: terörden gözaltına alınmıştım ama savcı serbest bırakmıştı 5-6 saat sonra. @nilep aldın mı cevabını :D İyi de adam AKP düşmanı diye fişlenmiş, PKK'lı diye değil. Askerde sorun yaşamasına sebep olmayabilir yani. AKP de askerin baş düşmanı zaten. Bi cevap almadım yani :D tamam ama akp düşmanı olduğu için göz altına alındı diye yazmaz kayıtlarda, bölücü ve yıkıcı faaliyet diye yazar. ah güzel devletim benim ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 nileppezdel said: Askerde sorun yaşamasına sebep olmayabilir yani. AKP de askerin baş düşmanı zaten. Bi cevap almadım yani :D abi sanki genelkurmaydan mı emir alıyosun. askeriye içindeki düz adamlarla takılacaksın, onlar da normal vatandaş, %58 chance to akp sempatizanity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bir iki kişinin daha başına aynı durum geldıyse böyle kesin bişi var bunun altında. bir de arkadaşını nasıl hırpalıyorlar ya ben ona takıldım. nası iğrenç bir teşkilat oldu bunlar, nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 polisin aldığı ifade tamamen formalite icabı mahkemelik bir durumun olsaydı eğer direk seni adliyede savcının karşsına cıkartıp ifade verdirirlerdi . karakolda istediğin kadar ifade ver hiç bir geçerliliği yok asıl ifadeyi sen savcıya veririsin . bi cacık olmaz sadece korkutmak amaclı bişey yapmışlardır can sıkıntısıda olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 evet diğer ülkelerin polsileri hep iyi. hiç hırpalamıyorlar göz altında. amerikan polisi falan şahane. hep bizim polis yapar böyle şeyleri, hınzırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 yunus gibi güzel bir hayvanın bizim polislerle ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 sipeyskeyk said: evet diğer ülkelerin polsileri hep iyi. hiç hırpalamıyorlar göz altında. amerikan polisi falan şahane. hep bizim polis yapar böyle şeyleri, hınzırlar. hıı, hepsi mi dövüyodu, iyi bizimkiler de dövsünler o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 polis dediğin hırpalar, döver iter kakar. universal bir kural bu, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Behzat Ç gibi olur polis dediğin, la bebe der, enseye yumruk atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Dövecek tabi adamın işi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 bi kere polisin tekine sordum dedim o yunusların havası nedir robocop gibiler 'adamına göre davranıyolar' şeklinde bir savunma yaptı lavuk. bu arada atlamışım önceki mesajda. olay kapanıp suçsuz olduğun ispat edilince git bir adliyeye sicil temizleme dilekçesi ver. zaten orada yazarlar senin için dilekçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 allah kurtarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 aga polisin işi demek ne demek ya ahahah neyse bişey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar