prondir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Bu antivirus programı nasıl bişidir nedir ne değildir, kullanışlımıdır, tavsiye edermisiniz? açıklarsanız sevinirm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ben de hem kaspersky hem de norton var ikisi de iyi, virus bulmada ikisinden de memnunum ama hız konusunda kaspersky biraz sorun çıkartıyor. Yavaşlamalar olmakla beraber bazı programların takılmasına neden olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Eft bilgisayarımda takılmalar başladı bide vürusu bulmasına buluyorda en bilindik viruslerı bile silemedim! Yoksa silmeyimi beceremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 AntiVir PErsonal Edition bunu da tavsiye ederim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Kaspersky iyidir, fakat Nortonla beraber kullanılırken sorun çıkarabildiğini duymuştum o yüzden bu ikisini beraber kullanma derim. Kaspersky kullancaksan scanner özelliğini kapatıp sadece monitor ve update i açık bırak, gerekli gördüğün zaman manual olarak scan yap, böylece sistemin de fazla yavaşlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ikisini beraber kullanmıyorum bi bilgisayarımda norton bi bilgisayarımda da kaspersky var demeliydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Valla Adware trojanv e benzer virusler icin harika.Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ad-aware olmsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Herneyse can1m:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar