VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 O bahsettiğin sonradan geri dönüp öldürme olayı işte asıl zevkli kılan bu tür open world oyunlarda. Gerçi bu ne kadar open emin değilim Cleaved maiden'dan öteye gitmedim ama. Dediğin gibiyse iyice fena. Sanırım çıkıyordu konsollara ama emin değilim. Baya konsol oyunu havasında büyü yerleştirmeleri falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oyun çok leş, tycoon'cu adamlardan bu kadar olur zaten. herhangi bir f2p mmo oynayın daha iyi. mis gibi industry giant vardı o seriyi devam ettirseydiler keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 risen zaten gothic 1-2 yi yapan tayfanın oyunu değil miydi? Ayrıca ben pek bug hatırlamıyorum, sorunsuz bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar