Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aporlorlerin sesi cok cıkıyor :/

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
logitech'in s150 diye usb den baglanan hoparlorlerinden var bende ufacik bisi boyle
ama acaip cok ses veriyor. su an video izliyorum youtube den flash playerin sesi minimimda windowstaki ses 1de buna ragmen bayagi ses veriyor

baska nerden kisabilirim bu sesi windowsta imkan var mi
Mesaj tarihi:
o/b kullaniyorsan vista dan beri realtek multiband eq support u kaldirdi. aftermarket kullaniyorsan onun menusunde vardir.

realtek e geri donersek eski ac97 driverlarinin eq ile ilgili uygulamasinin exe ini registry e eklemek suretiyle calisan bi eq sahibi olabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
usb den baglaniyor dediydim abi. oparlorun kendi ses karti icinde bi yerlerde. kendi menusu yok zatende winden ozelliklere gelince ekolayzir yok orda da.

lan 1 karistan kucuk oparlor niye esek gibi ses verir ya. verdigi ses te kaliteli olsa yanmiyacam da.
Mesaj tarihi:
sesi arttırıp azaltabiliyor musun? düğme veya windows paneli sesi ayarlamıyor diye varsaydım.

öte yandan hoparlör modeli +"too loud" diyerek google'da aramayı da deneyebilirsin.
belki ortak problemdir, oluyor bazen öyle şeyler.

"kayıttan yürütme aygıtları"nda düzgün ayarlanmış olduğunu da bir kontrol et.
Mesaj tarihi:
bone sesi azaltip kapatabiliyorum ama 1 levelde olsa bile yuksek geliyor ses.
youtube de ses barini min yapiyorum windowstan min yapiyorum yani boyle azcik ses cikmasi gerekirken sanki volume'ler yaridaymis gibi ses cikiyor.

logitech forumlarina da baktim alan herkez muzdarip bu durumdan. cozum yok sanirsam. Ucuz etin yahnisi boyle oluyor iste :/
Mesaj tarihi:
speakerlerin volumunu kisinca onlar da otomatik olarak iniyor assagiya zaten. 1 de su an tum uygulamalar. ama masallah sanki 70-80deymis gibi ses cikariyorlar
Mesaj tarihi:
hoparlörün kendi düğmesini kısınca windows ayarları da kısılıyorsa ondan olabilir problem.

usb kulaklıklarım var. kendi düğmesinden ses kısınca windowsa elleşmiyor, rahat oluyor. hem windows ses kontrollerinden hem de düğmeden ses açıp azaltabiliyorum.

senin hoparlörlerin problemi bundan kaynaklı olabilir.
  • Yeni Oluştur...