senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 logitech'in s150 diye usb den baglanan hoparlorlerinden var bende ufacik bisi boyle ama acaip cok ses veriyor. su an video izliyorum youtube den flash playerin sesi minimimda windowstaki ses 1de buna ragmen bayagi ses veriyor baska nerden kisabilirim bu sesi windowsta imkan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 tiz sesleri kısmayı dene ekolayzırdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yok ki ekolayziri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 windowsta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 nirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 o/b kullaniyorsan vista dan beri realtek multiband eq support u kaldirdi. aftermarket kullaniyorsan onun menusunde vardir. realtek e geri donersek eski ac97 driverlarinin eq ile ilgili uygulamasinin exe ini registry e eklemek suretiyle calisan bi eq sahibi olabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 usb den baglaniyor dediydim abi. oparlorun kendi ses karti icinde bi yerlerde. kendi menusu yok zatende winden ozelliklere gelince ekolayzir yok orda da. lan 1 karistan kucuk oparlor niye esek gibi ses verir ya. verdigi ses te kaliteli olsa yanmiyacam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yok müdür kendi sitesinde sürücüsü falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 yok logitechin sitesinde software not required diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 hoporlor arizalı olabilir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 onceki mesaji kafam guzelken yazdim dikkate almayiniz. ne ses karti ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 gecko arizali olmasi zor ya. ses bozuk cikmiyor sadece cok yuksek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Abe aporlörler çok ses çikarır beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 sesi arttırıp azaltabiliyor musun? düğme veya windows paneli sesi ayarlamıyor diye varsaydım. öte yandan hoparlör modeli +"too loud" diyerek google'da aramayı da deneyebilirsin. belki ortak problemdir, oluyor bazen öyle şeyler. "kayıttan yürütme aygıtları"nda düzgün ayarlanmış olduğunu da bir kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 bone sesi azaltip kapatabiliyorum ama 1 levelde olsa bile yuksek geliyor ses. youtube de ses barini min yapiyorum windowstan min yapiyorum yani boyle azcik ses cikmasi gerekirken sanki volume'ler yaridaymis gibi ses cikiyor. logitech forumlarina da baktim alan herkez muzdarip bu durumdan. cozum yok sanirsam. Ucuz etin yahnisi boyle oluyor iste :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 win7 kullaniyorsan uygulama ya ozel ses seviyesi belirleyebiliyorsun mixer den, ordan uygulama seslerini kismayi denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 speakerlerin volumunu kisinca onlar da otomatik olarak iniyor assagiya zaten. 1 de su an tum uygulamalar. ama masallah sanki 70-80deymis gibi ses cikariyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 hoparlörün kendi düğmesini kısınca windows ayarları da kısılıyorsa ondan olabilir problem. usb kulaklıklarım var. kendi düğmesinden ses kısınca windowsa elleşmiyor, rahat oluyor. hem windows ses kontrollerinden hem de düğmeden ses açıp azaltabiliyorum. senin hoparlörlerin problemi bundan kaynaklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar