xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Abi ben gayet memnundum o biased yayından. Öncelikle eglenceliydi, yani bunu eglenceli apabiliyorsan yapacaksın yoksa rage çok meh. Ama entertainment'a sokunca streamer gayet basarılı oluyor. Direk kendimi gördüm WoW'daki halimi böyle. Fucking druids, cleaves diye. "Lifebloom + renew, everything went better than expected also HAI cyclone all day long whıle healın'" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 valla katılamadım ama eğlenceli bir streamer olmuş ya dediklerinize göre... tüh kaçırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 abi rage stream hep eğlenceli bi şey zaten de sonradan ciddiye bindi iş sdf.neyse mülayim adamlara bırakıyorum ben bu işi.gidip süt+çivi yiycem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 tunca said: You: oynayak mı ogz macını Emir Coskun (SlowLearner): ooo hirsli genc yarinmis olm maclar bugun bitti You: hea oke Emir Coskun (SlowLearner): sampion mu olmak istiyorsun lan You: olcam zatn sfksjld Emir Coskun (SlowLearner): haha kastirma beni olum cheesleri yaparim sana You: koalycan yenilcen ya kascak bisi yok rahat rahat oyna sdfklşsjkdf Emir Coskun (SlowLearner): thor bascam ya kizdirdin cok bascam You: lingle alırım t3 üniteni geçen oyunki gibi sdfkjsd Emir Coskun (SlowLearner): thor hellion You: cheesele belki yenersin Emir Coskun (SlowLearner): HAHA You: onun dısında zor sdfjklsdjklşf Emir Coskun (SlowLearner): lan kac kere oyun aldin replayleri NASA ya yollamissin You: ahahah Emir Coskun (SlowLearner): uzaya gondermisin ak You: ne yollucam ya silindi gitti sdfklşjsd Emir Coskun (SlowLearner): eet oledir You: gel oynayalım madem pratik olsun güzel maç çıksın streamcilere Emir Coskun (SlowLearner): streamcimi var ? You: tek taraflı olmasın olur heralde Emir Coskun (SlowLearner): oyunlara giremiyoruz ak obs yok bis yok oyman lagiyor diyor snail 1-1 yapti You: euhe alır oyman ya düzgün klanda Emir Coskun (SlowLearner): snail in clande iyi pH pH.Snail You: o ne ya hiç duymadım Emir Coskun (SlowLearner): pH.slowlearner yeni kurduk olm You: djklfhs Emir Coskun (SlowLearner): snail ben eru haha paticige bak You: okudum okudum saka yapıom Emir Coskun (SlowLearner): o degilde imba push time var morrowun tvz onu yapcam 3 kere You: neyle pushluyo Emir Coskun (SlowLearner): 3 kere cikartamican haha cok komedi ya lan bilmiyormusun zergler o yuzden birakiyor You: yeni bisi mi reaperı mı diyon Emir Coskun (SlowLearner): eet reaper ne ya eskisi o You: bilmiorum onu Emir Coskun (SlowLearner): ogrenirsin ;) ;D You: dfgfhjfgh Emir Coskun (SlowLearner): xd xd ;D xdxdxd ;d xd You: sölemeseydin olm bakarım simdi Emir Coskun (SlowLearner): bak yapacabilcegin bisi yokki gosu oyuncular ancak You: kaydediyorum Emir Coskun (SlowLearner): cikartiyor You: bu konusmlaraı Emir Coskun (SlowLearner): so ? You: mactan sonra koyarım paticige sdlfjsd klan balsıınızın altına Emir Coskun (SlowLearner): peki ben koyarsam haha soledim gene yedi . You: ahahah hatta Emir Coskun (SlowLearner): HWA nin altina You: simdiden koyim hype olsun Emir Coskun (SlowLearner): koyma bosver yalanlarim. You: hahah Emir Coskun (SlowLearner): photoshop derim ak haha You: koyuyorum bak koyma dersen korkuyorum dersen koymim ? ? Emir Coskun (SlowLearner): kimden korkcam olm zerg korkan terrani ******** You: sdfsd Emir Coskun (SlowLearner): bu dunyaya zerg kazimaya geldim moruk bi kere yazmisin bunu , bende bi kere daha yazdim alti cizili falan kacirma onemli bolgeleri diye haha , uyardik bide ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Streamırları kaçıra kaçıra stream edicek adam kalmayacak piyasada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Seyretmesi güzel bir turnuva. Normalde seyretmediğim PvP TvT PvT eşleşmelerini bile ilgi ile izledim. Ama replaylerin çoğu eksik ESL Türkiye sitesinde. Özellikle Blood vs Seksyzerg, Slowlearner vs fevax maçlarının replaylerini bekliyorum. http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/ogz/rankings/ not:Oyman, Desu, Spartacus, baaluo ve Silo'ya da replaylerini ekledikleri için +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Slawn said: Seyretmesi güzel bir turnuva. Normalde seyretmediğim PvP TvT PvT eşleşmelerini bile ilgi ile izledim. Ama replaylerin çoğu eksik ESL Türkiye sitesinde. Özellikle Blood vs Seksyzerg, Slowlearner vs fevax maçlarının replaylerini bekliyorum. http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/ogz/rankings/ not:Oyman, Desu, Spartacus, baaluo ve Silo'ya da replaylerini ekledikleri için +rep. iem 'de replaylere dikkat etsek de ESL Türk kullanıcılar için yeni bi sistem olduğu için replay yüklemeyi zorunlu kılmadık bu turnuvada , biraz daha ESL kullanımına alışıldıktan sonra replay zorunlu hale getirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar