Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://www.esl.eu/tr/sc2/news/135502 Oyungezer sponsorluğunda , dergi aboneliği ödülleriyle ESL'deki diğer bir StarCraft II turnuvası önümüzdeki salı 28 eylül'de start alıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hatbakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 xunn al da gel aboneligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ilk gün dolmadan 27 kişi olduk yerinizi kapın erkenden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 kayıt için son gün kayıtlı oyuncu 51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Oyungezer Dergisi sponsorluğundaki turnuva 28 Eylül Salı günü başlayacak! bugün başlamayacak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Evet akşam 9'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 anlamadığım olay, bu ödüllü turnuvaları adam gibi patchler bile daha tam gelmeden herşey yerine oturmadan ne aceleniz var hemen yapmaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ihavetwoproblem said: anlamadığım olay, bu ödüllü turnuvaları adam gibi patchler bile daha tam gelmeden herşey yerine oturmadan ne aceleniz var hemen yapmaya ? Daha patchler bile oturmadan oyuncuları bir araya getirip ortak bi turnuva heyecanı yaşatmak , muhabbet olması , insanların tanışması kötü birşey mi? Ayrıca daha başlarda bile böyle ufak ödüllü turnuvaların olması insanları daha bi gaza getirip ilerleyen vakitlerde çok daha büyük ödüllü turnuvalar olucak güzel oynayın kasın anlamına gelmiyor mu acaba ? Bunun neyine kızıyorsun anlamış değilim :)-D PS: Katılımcı sayısı 60 olmuştur , son 4 slot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 9 geç olmuş ya nasıl biticek bu kadar kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tunca said: 9 geç olmuş ya nasıl biticek bu kadar kişi bugün bitmez zaten bo3 birkaç tur gidilir hafta içi devam edilir ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Evet, katılıyorum. Haftaiçi tek günde yapılacak bir turnuvanın başlangıç saati için 9 çok geç olmuş. Her şey kusursuz giderse bile (ki çok zor) 1'den önce bitmeyecek gibi görünüyor. Belki Yarı final, final ve üçüncülük maçının yarın yapılması düşünülebilinir. Edit: Tek günde değilse sorun yok zaten ama bunun sitede belirtilmesi iyi olurdu (hangi turun ne gün yapılacağı vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ya ben kayıt olmuştum buna, gözükmüyorum. ne alaka :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Check-in olayı sorunlu olabilir mi :) Tıkladığımda "You are registered vs." diyor, daha öncede bu uyarı çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Cevabımı aldım check-in'e gerek yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 ucunbiri said: ya ben kayıt olmuştum buna, gözükmüyorum. ne alaka :S kazancaktım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Oyundaki isminle değil ESL sitesine kayıt yaptırdığın isimle yer alıyorsun listede. Ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 check ini kacırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Cuce said: check ini kacırdım ya checkin gerek yok katılan herkesi turnuva ağacına ekledim. http://www.esl.eu/tr/sc2/news/135983/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 e bendew daha once check in etmiştim listede yokkum tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Cuce said: e bendew daha once check in etmiştim listede yokkum tüh http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/ogz/match/19904492/ senin maçın varsın turnuva ağacında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 o bayrak ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 _Spartacus_ said: Oyundaki isminle değil ESL sitesine kayıt yaptırdığın isimle yer alıyorsun listede. Ona dikkat et. aynılardı zaten, tüh ya neyse. sonrakine artık. başarılar katılanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 turnuvaya erken veda ettim.fanlarımdan özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar