sandalye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 İkametgahımı Antalyadan İstanbula almak istiyorum acil bir şekilde. Nasıl yapabilirim? Antalyaya gitmeme gerek var mı? Hangi belgeler lazım? Muhtar mı bakar, nüfus müdürlüğü mü? Bilen biri ayrıntılı bir biçimde anlatabilir mi?
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Nüfus müdürlüğü bakıyor, gitmene gerek yok antalyaya.
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 muhtara gidiyosun sana bi evrak veriyo dolduruyosun muhtara geri veriyosun muhtar sana bi belge daha veriyo o belgeyi alıyosun kıvır.. yok şaka şaka sonra o belgeyi alıyosun nüfus müdülüğüne gidiyosun selam ben ikametgahımı değiştiricem diyosun muhtardan belge getirmeniz lazım diyo böyle yavşak yavşak al ulan belge diyosun işlemlerini yapıyor. afiyet olsun
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Nüfus müdürlüğüne gittim ben buraya taşındım dedim bi kağıt verdi git ver bunu taşındığın yerin bağlı olduğu muhtarlığa dedi gittim verdim değişti.Şehirlerarası farklıdır falan bilemem tabi.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bende farklı bişey yazayım bari belediyeye gittim adresimin kağıdını aldım, nufus müdürlüğüne gittim ikametgahı aldım muhtara gittim ben burada otuyorum diye kağıt doldurudum
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 fede said: muhtara gidiyosun sana bi evrak veriyo dolduruyosun muhtara geri veriyosun muhtar sana bi belge daha veriyo o belgeyi alıyosun kıvır.. yok şaka şaka sonra o belgeyi alıyosun nüfus müdülüğüne gidiyosun selam ben ikametgahımı değiştiricem diyosun muhtardan belge getirmeniz lazım diyo böyle yavşak yavşak al ulan belge diyosun işlemlerini yapıyor. afiyet olsun afhuashf u :)
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 muhtara gidiosun kaydını alıyosun.nufus mudurlugune kayıt oluosun sonra sana bi kagıt verio muhtara verin diye.istersen verirsin.artık nufus mudurluğu bakıyo bu işlere
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Hacılar hangi muhtara gidiyoruz eski muhtar mı, yeni yerdeki muhtar mı? Birde son bir soru, bu ayın 20sinde hakkımdaki dosya savcılığa gitti. Bu hafta içinde değiştirsem ikametgahı hemen güncelleniyor mu? Tebligatın eski eve gitme olasılığı nedir?
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 kaydın hangi muhtarda ise o muhtardan alıosun kaydını.ama şehirler arası bilmiyorum öyle bi kağıt veriolar işte 20 gün süreli bişi.onla gidiosun nufusa mudurlugune.
Burax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 haciz maciz gibi olaylardan kaçmak istiyorsan, önce ilk ikametgahına gidiyorlar, seni orada bulamazlarsa bakıyorlar nüfus müdürlüğünden sonuçta her insan kişisi bir yerde ikamet etmek zorundadır. yeni adresine gelir, seni ilk adresinde bulamazlarsa, ama hemen güncellenip direkt yeniye gelir mi dersen sanmam. nüfus müdürlüğünde bizden adımıza kayıtlı bir fatura ya da kira şeysi istemişlerdi.
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Nufüs müdürlügüne git sana belge vericek onuda muhtara götür.
sandalye Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Arkadaşlar gerek kalmadı, radikal bir kararla aileme uyuşturucu kullanma şüphesiyle makemeye çıkarılacağımı açıklıycam. Konu kitlemebilir.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 en iyisini yapmışsın. geçmiş olsun.
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 sandalye said: Arkadaşlar gerek kalmadı, radikal bir kararla aileme uyuşturucu kullanma şüphesiyle makemeye çıkarılacağımı açıklıycam. Konu kitlemebilir. ehaha vay ke$.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 olay bitince gel yine yaz heyecan olsun.
burhan00112233 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 arklar ben 18 yaşını doldurmadım.ikametkahımı antalyadan bucağa aldırmam gerek.velim olarak bucakta dedem var onu gösterebilirmiyim.ailem antalyada.antalyada ki devlet yurduna böyle girmeye çalışcam.lütfen yardımcı olun
Öne çıkan mesajlar