nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 dreagloth said: @nil Senin beynin, yaparlarsa böyle böyle olur ile, yapamazlar polis/kıro haklı, cümleleri arasındaki farkı algılayamıyorsa suç bizde değil. E ben polis haksız istediğini yaparlar dediğimde gelip saçma bi şekilde "sıkıysa orda yap videoya çek" gibi gereksiz bir argümanla geliyosun. Hatta argüman bile değil, amaçsızca yazılmış bir mesaj yani. Polisin görevini yapmayışını doğal karşılayıp bi de utanmadan "sıkıysa yap da görelim röhöhö" moduna giriyorsunuz @seagle: Abi herkesin evi müsait değil, cafede bi gören olur falan uzakta bi parkta sevişirler gayet doğal yani. Keşke ülkemizde her aile rahat olsa da "anne sevgilim gelcek sen 2 saat gezsene" diyebilse insanlar
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Argüman değil evet gerçek o. edik: kaldı ki hala idrak edememişsin, ben olacak olanı söylüyorum, olmamalıdır, oluyorsa polis seni korumalıdır evet, ama senin rüyalarında yaşamıyoruz.
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 geçenlerde kuşadasında turistin biri sokakta yapmıştı o geldi aklıma
akinci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Zaten bildim bileli Kurtulus parkina hic düzgün adam takilmamisdir. Tabii yakindan gelen kolej ve kurtulus ögrencileri falan düsünmeden koklasmaya baslarsa bak sen tantanaya. Yaptirmazlar o parkda yani, polisten önce halk oyar ikisini de :D
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 "Ne oldu ne bitti bilmiyorum da, sokakta sevişmeyin abi. Oturup parkta sevişmesin insanlar. Bana bunu kimse "ama sevgi dokunuşlari ah ah.." şeklinde açıklamasın." Yok evet ahah, çocuk parklarında sevişen çiftler görmek hoş olmuyor. Sinemaya falan gitsinler ne bileyim. Gidemeyecek kadar fakirse de sevişmesin abi. Özel tasarlanmış yiyişme cafeleri de olabilir aslında. Bilemiyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Tamam gerçeği eleştirince gerçeği tekrar söyleyip sıkıysa yap demekte nasıl bir amaç olabilir ki? Gerçekler değişebilir, malesef şu anda yanlış yönde değişiyor zaten
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bide mesajın bi kısmını okumayın/alıntılamayın sdf
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 http://www.inforse.org/europe/images/COP15_demo_Posters_bla-bla.jpg
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Kültür/Gelenek için haksız bir şeyi haklı çıkarmaya çalışmayalım lütfen. Küçüldükçe küçülmeyelim. Öpüşmenin kime ne zararı var?
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 dreagloth said: Argüman değil evet gerçek o. edik: kaldı ki hala idrak edememişsin, ben olacak olanı söylüyorum, olmamalıdır, oluyorsa polis seni korumalıdır evet, ama senin rüyalarında yaşamıyoruz. İşte olay bu zaten, olay bana hayalperest diye laf sokmak. O zaman referandumda hayır çıkmalı diyenlere de bunları söyleseydin. Hayallerde yaşamıyoruz AKP her haltı yiyebilecek artık. Ortada olan bir gerçeği eleştirdiğimde karşılık olarak "rüyalarında yaşamıyoruz" gibi bir laf gelmesi çok acınası bir durum gerçekten. Yazık
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 lan akp nerden çıktı şimdi duyan da 8 yıl önce insanlar gangbang yapıyordu parklarda zannedicek bizim türk milletinin kafa yapısıyla ilgili bi olay bu
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Olay benim ve benim gibi düşünen bir çok pati üyesinin senin bu tarz mesajlarından sıkılması. Başkasında görsem kesinlikle aynı şekilde bir şeyler yazmazdım.
akinci Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Yil 2011 2010 hala geleneklerden kopmayi beceremeyen Türkiye iste. Evet ülke olmasi gereken yönün zittina gidiyor hatta :( Hem is hem pati kafam darmadagan
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 oo ülkeden soğumak için bir sebep daha çıkmış mmh
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Avrupanın en emmeli gömmeli ülkelerine uçak kalkacak birazdan beyler..
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 orda öpüşme burda öpüşme diye diye millet abazalıktan kuduruyor memlekette ^^ sevişelimmi?
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yaw ne tarafa çeksen zor. yapan adam özgürlük der öbürü başka yerde yapsınlar bende görmek istemiyorum der.adama git desen ben niye gidim o bakmasın der öbürü kafamı çevirmek zorunda dilim der.o öyle der bu böyle der derken bi programın daha sonuna geldik... yaw gayler de haklarını kullanmak ister şimdi herkese yasaklansın en iisi gözlerimi oymak istemiyorum. sadece güzel lezbiyen kızlara izin verilsin .belge alsınlar güzel olduklarına dair, devlet destek versin, polis koruması sağlasın rahat rahat takılsınlar bizde izleyek çekirdek çıtlatarak
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sonra olan famagullere oluyor ahsdgas
DualShock3 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 nileppezdel said: dreagloth said: Argüman değil evet gerçek o. edik: kaldı ki hala idrak edememişsin, ben olacak olanı söylüyorum, olmamalıdır, oluyorsa polis seni korumalıdır evet, ama senin rüyalarında yaşamıyoruz. İşte olay bu zaten, olay bana hayalperest diye laf sokmak. O zaman referandumda hayır çıkmalı diyenlere de bunları söyleseydin. Hayallerde yaşamıyoruz AKP her haltı yiyebilecek artık. Ortada olan bir gerçeği eleştirdiğimde karşılık olarak "rüyalarında yaşamıyoruz" gibi bir laf gelmesi çok acınası bir durum gerçekten. Yazık LoL x LoL Boş kafayla konuşan insanlara bayılıyorum. Sanki AKP den önce insanlar istedikleri yerde threesome yapıyordu. Desteklemeyebilirsin-iz- ama 3 yaşında veledin bile yapmıcağı fanatik saldırılarda da bulunma komik oluyorsun-uz-.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 AKP yüzünden bunlar oluyor demedim ki. Referandum'da evet çıkmayacağını bile bile hayır çıkması gerektiğini, onun ülke için daha doğru olduğunu savunanlara bunu demiyor çünkü ortada kişisel mesele var. Bunu anlatmak için yazmıştım. Okuduğunu anlayamadan yargılayıp laf edenlere bayılıyorum ^^
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 akpden önce başı kapalı gezenlerin sayısı çok daha azdı bir ortama girdiğinde selam-un aleyküm diye daha azdı. bunları herkes biliyor şimdi görmezden gelmeyelim. Asıl ilginç yanı böyle konularda millet daha muhafazakar (!) oldu ama ben artık kız arkadaşımı bir yere yollarken çok daha tedirgin oluyorum.
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ben azınlık durumunda kalan ankara halkına üzülüyorum
Soris Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 İranın da ahlak polislerini kendi gözümle gördüm pembe converse ve pembe başörtüsü kombinasyonu yapmış bir kızı kıyafeti uygunsuz diye uyardı polisler köşeye çekip böyle giderse 10 sene sonra filan yaşarsınız sizde kız arkadaşınızla aynı şeyi.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 kurtuluş parkında bisiklet binmek güvenlik nedeniyle yasak, bunu biliyor muydunuz? pabucumun demoktaik özgürlükler ülkesi.
Öne çıkan mesajlar