Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meanwhile in Ankara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

@nil
Senin beynin, yaparlarsa böyle böyle olur ile, yapamazlar polis/kıro haklı, cümleleri arasındaki farkı algılayamıyorsa suç bizde değil.

E ben polis haksız istediğini yaparlar dediğimde gelip saçma bi şekilde "sıkıysa orda yap videoya çek" gibi gereksiz bir argümanla geliyosun. Hatta argüman bile değil, amaçsızca yazılmış bir mesaj yani. Polisin görevini yapmayışını doğal karşılayıp bi de utanmadan "sıkıysa yap da görelim röhöhö" moduna giriyorsunuz

@seagle: Abi herkesin evi müsait değil, cafede bi gören olur falan uzakta bi parkta sevişirler gayet doğal yani. Keşke ülkemizde her aile rahat olsa da "anne sevgilim gelcek sen 2 saat gezsene" diyebilse insanlar
Mesaj tarihi:
Argüman değil evet gerçek o.

edik: kaldı ki hala idrak edememişsin, ben olacak olanı söylüyorum, olmamalıdır, oluyorsa polis seni korumalıdır evet, ama senin rüyalarında yaşamıyoruz.
Mesaj tarihi:
Zaten bildim bileli Kurtulus parkina hic düzgün adam takilmamisdir. Tabii yakindan gelen kolej ve kurtulus ögrencileri falan düsünmeden koklasmaya baslarsa bak sen tantanaya. Yaptirmazlar o parkda yani, polisten önce halk oyar ikisini de :D
Mesaj tarihi:
"Ne oldu ne bitti bilmiyorum da, sokakta sevişmeyin abi. Oturup parkta sevişmesin insanlar. Bana bunu kimse "ama sevgi dokunuşlari ah ah.." şeklinde açıklamasın."
Yok evet ahah, çocuk parklarında sevişen çiftler görmek hoş olmuyor. Sinemaya falan gitsinler ne bileyim. Gidemeyecek kadar fakirse de sevişmesin abi. Özel tasarlanmış yiyişme cafeleri de olabilir aslında. Bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

edik: kaldı ki hala idrak edememişsin, ben olacak olanı söylüyorum, olmamalıdır, oluyorsa polis seni korumalıdır evet, ama senin rüyalarında yaşamıyoruz.

İşte olay bu zaten, olay bana hayalperest diye laf sokmak. O zaman referandumda hayır çıkmalı diyenlere de bunları söyleseydin. Hayallerde yaşamıyoruz AKP her haltı yiyebilecek artık. Ortada olan bir gerçeği eleştirdiğimde karşılık olarak "rüyalarında yaşamıyoruz" gibi bir laf gelmesi çok acınası bir durum gerçekten. Yazık
Mesaj tarihi:
yaw ne tarafa çeksen zor. yapan adam özgürlük der öbürü başka yerde yapsınlar bende görmek istemiyorum der.adama git desen ben niye gidim o bakmasın der öbürü kafamı çevirmek zorunda dilim der.o öyle der bu böyle der derken bi programın daha sonuna geldik...

yaw gayler de haklarını kullanmak ister şimdi herkese yasaklansın en iisi gözlerimi oymak istemiyorum. sadece güzel lezbiyen kızlara izin verilsin .belge alsınlar güzel olduklarına dair, devlet destek versin, polis koruması sağlasın rahat rahat takılsınlar bizde izleyek çekirdek çıtlatarak
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

dreagloth said:

İşte olay bu zaten, olay bana hayalperest diye laf sokmak. O zaman referandumda hayır çıkmalı diyenlere de bunları söyleseydin. Hayallerde yaşamıyoruz AKP her haltı yiyebilecek artık. Ortada olan bir gerçeği eleştirdiğimde karşılık olarak "rüyalarında yaşamıyoruz" gibi bir laf gelmesi çok acınası bir durum gerçekten. Yazık

LoL x LoL

Boş kafayla konuşan insanlara bayılıyorum.
Sanki AKP den önce insanlar istedikleri yerde threesome yapıyordu. Desteklemeyebilirsin-iz- ama 3 yaşında veledin bile yapmıcağı fanatik saldırılarda da bulunma komik oluyorsun-uz-.
Mesaj tarihi:
AKP yüzünden bunlar oluyor demedim ki. Referandum'da evet çıkmayacağını bile bile hayır çıkması gerektiğini, onun ülke için daha doğru olduğunu savunanlara bunu demiyor çünkü ortada kişisel mesele var. Bunu anlatmak için yazmıştım. Okuduğunu anlayamadan yargılayıp laf edenlere bayılıyorum ^^
Mesaj tarihi:
akpden önce başı kapalı gezenlerin sayısı çok daha azdı
bir ortama girdiğinde selam-un aleyküm diye daha azdı.

bunları herkes biliyor şimdi görmezden gelmeyelim.

Asıl ilginç yanı böyle konularda millet daha muhafazakar (!) oldu ama ben artık kız arkadaşımı bir yere yollarken çok daha tedirgin oluyorum.
Mesaj tarihi:
İranın da ahlak polislerini kendi gözümle gördüm pembe converse ve pembe başörtüsü kombinasyonu yapmış bir kızı kıyafeti uygunsuz diye uyardı polisler köşeye çekip böyle giderse 10 sene sonra filan yaşarsınız sizde kız arkadaşınızla aynı şeyi.
  • Yeni Oluştur...