elma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 selam beyler, yeni gelmiyorum beni bilen bilir eski pati zamanlarından sfsdf :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hoşgeldin :D http://www.bilgisayar-destek.com/resim/apple.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi memesi olmadıgı için pati'nin eskilerinden bu arkadaşa yeterli ilgi gösterilmemiş, hoşgeldin demek istiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 a naber la? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 elma güzel meyvedir hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.