Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Estel_Anorien said: başlığının bunları biz yapmadık siz yaptınız olduğu düşünülürse. tabi öyle diyecekler lan adamlar entel onlar yapmış olamaz bunu anca halk yapmıştır sfssd
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://www.vibaoptik.com/images/urun/1190297353.jpg
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 doru zaten sözkonusu sanatsa hersey mesru,sanat adı altında herseyi yapabiliriz.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 düşünce özgürlüğü var tabi yapabilirler ama tabi bazen de çok yapmacık oluyor yani düşünce özgürlüğünü kullanma niteliğinde olmuyor
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ardeth said: http://www.vibaoptik.com/images/urun/1190297353.jpg bende aldim bundan bi tane entel entel takilcam artik mmpffs
balon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi ne sakınca gördünüz ki şimdi bu galeride? Karikatürlerde de herhangi bir siyasetçiye yapılan şeyler, ki eleştiri mahiyetinde olmuş. Amacına da ulaşmış gayet. Anlayamadım.
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 galeri galeri dolaşıp dayak atmak çok barzoca ve savunulacak bir şey değil kanımca ama sözkonusu eserlerin de sanat eseri olduğu şüpheli bence. sırf kişisel beğenime uymadığından değil de resmen mal gibi yapmışlar o anıtkabirli olanları. melek atatürk iyiymiş ama.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Estel_Anorien said: başlığının bunları biz yapmadık siz yaptınız olduğu düşünülürse.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Burtoneskin yazdığı şeyin üzerine şöyle bir ekleme yapıyorum, ordaki sanat eserlerine bakarsak ordaki sanatçılar henüz halka ders verecek nitelikte değiller. Bunun da oldukça farkındalar o yüzden çıkıntılık yaparak kolay yoldan tepeye tırmanmaya çalışıyorlar. Bence bu
akinci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Tophanehaber Ve haberin ilk yorumu; aabdullah şanlı 26.08.2010 [ ID=191 ] kepazelik sayın mısbah bey bogazkesen caddesınde sanat galerı sı adı altında verilen içkili partilere artık bi dur deyin adamlar ellerınde içki kadehlerıyle tüm caddeyi yürünmez hale getiriyor semt te ailelerin içinde sokak ta içki içme yetkisi veriyor bunları neden uyarmıyosunuz cezalar kesmiyasunuz bumu sanat yollara oturup içki içmekmi bu işleri hallet başkan bi işe yara yoksa biz hallederiz
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 hahah dana ya bu ülkeye kurtlar vadisi gibi diziler çok zararlı
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Valla bunları siz yaptınız teması varsa bilmem ama benim gördüklerim hoşuma gitmedi. Ama hoşuma gitmemesi yapılan şeyi meşrulaştırmaz tabi ki. Bu kadar kolay manüpüle edilmeyi neye borçluyuz acaba?
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 @ardeth abi tabi ki düsünce özgürlügü var bisi demiyorum fakat toplumun reflekslere sahip oldugu hassas noktalarda sen gezinirsen bu sekilde bi tepki alabilirsin,tepki yanlıs ona katılmıyorum ama sanat yapıyorum diyerek toplumu galeyana getirmeye gerek yok. buradan sanat toplum icin mi?yoksa sanat sanat icin mi tartısmasına gidicez
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 elemanların işlerini görünce organizedir diye düşündüm ben ama şu an sadece içkiyle alakalı bi mesele olabiliceğini düşünüyorum. bilmiyorum ileriki günler gösterir asıl nedeni neymiş.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 "habere yapılan yorumlardan biri." said: perde acık adam karşımda ic camaşırı ile duruyor ve ben kendisini ikaz ediyorum perdeni kapat diye ama nafile cünkü adam türkce bilmiyor.derdimi otelin yöneticisine anlatıyorum biraz gergin bir ortamda sonuç zorda olsa trusti ikna edebiliyorlar sonra kendi kendime dedimki yahu bu adamlar avrupalı bunlar kendi ülkelerindede böyle heralde kasıtlı yapmıyorlardır heralde ama malesef bu tür hareketler avrupada amerikada yasak ve acı gercek şuki biz beyaz adamız parayı veririz her yede her istedigimizi yapabiliriz.gelin beyaz admlara hep beraber dur diyelim BU NE YA HASHAUSHAUHAUSH
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Ardeth said: Burtoneskin yazdığı şeyin üzerine şöyle bir ekleme yapıyorum, ordaki sanat eserlerine bakarsak ordaki sanatçılar henüz halka ders verecek nitelikte değiller. Bunun da oldukça farkındalar o yüzden çıkıntılık yaparak kolay yoldan tepeye tırmanmaya çalışıyorlar. Bence bu kit sanat bilgimle ben bile algilayabiliyorum ordaki sanatcilarin halka mesaj verme kaygisinda olmadiklarini. cikintilik yapiyorlar iste. cikintilik fazla olunca haliyle tepki de goruyor.
balon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Senko'nun dediğine de ek olarak isteyen istediğine ders verir, isteyen dilediği gibi sergisini yapar. Rahatsız olan da hukuki yollardan hakkını arar diyeceğim.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 e haklısın zaten ona ısrar eden yok sadece bir analiz yaptım ben adam döven danalara o günün modasına uyarak fame kasan yapmacık insanları bir milyon kere tercih ederim zaten
moncici Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ilk defa haberdar olduğunuz, gördüğünüz kişilerin psikolojileri, niyetleri hakkında fazla emin konuşuyorsunuz. hata yapıyorsunuz haliyle. (ya da çıkıntılık mı desem)
akinci Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Artik Tophane esnafina karsi saldiri haberlerini 4 gözle bekliyoruz.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 moncici said: ilk defa haberdar olduğunuz, gördüğünüz kişilerin psikolojileri, niyetleri hakkında fazla emin konuşuyorsunuz. hata yapıyorsunuz haliyle. (ya da çıkıntılık mı desem) kendilerini ilk defa gördük de bu tarz sanat eserlerini ve bu tarz hareketleri ilk defa görmedik ordan yola çıkıyoruz
balon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Yani muhafazakar modacımız Cemil İpekçi'miz de mevcut. Bi şey diyo muyuz biz, hayır. Ne olursan ol gel diceniz arkadaşlar.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 dönemde bir "bilmemne hipotezini kanıtladım" diye matematik bölümüne yazı bırakan insanlar da oluyor. o "kanıdı" okumak yetiyor adamın nasıl bir matematikçi olduğunu anlamak için mesela adamı görmeye gerek yok. ama tabi ben sanatçı değilim o yüzden daha fazla haddimi aşmıyorum yorumu sanatçı arkadaşlara bırakıyorum.
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 fikir yönü, ideolojik yönü, ironisi falan hepsi bi yana... sırf bu berbat şeyler için dayak atılabilir. lisedeyken resim öğretmenimiz ödevi kötü yapanları döverdi. belki dayak atanlar resim öğretmenleridir. onlar ne öyle be? anlaşılıyor bişeylere tepkililer. ama madem beceremiyorsun yapma be kardeşim. yapıyorsan da sergi açma. kendin bak kendin anla.
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bi kere de basanlar dayak yesin arkadaş...
Öne çıkan mesajlar