pipican Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 uo repot fatal dio hiç bi client fln açılmıo bozdum galba nerden yüklücem şimdi ben bi site fln bilen varsa şettiri verelim uo yu en bastan yuklemek lazımmış nerden indircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Hatayı yazarmısın? O sorun bi kaç dosyayı sildiğinden olabilir. Mesala fonts.mul dosyası.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ultima online does not appear to be installes corectly on your system.plase re-intall uo by running the setup.exe program located on your uo cd-rom dio ne guzel tamda noir oynucaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bazı şeyleri yannıs yazmışım install please fln neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 indir bunu ve çalıştır[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 fonts mul istio galba şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ultimanın doğru yüklenmediğini sölüyor. tekrar yükleyin diyor. başka bişi demior.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 indirdim ordakinide şimdi fonts.mul istiyor onu ben buliim yardımlarınız için tşkler fonts.mul nerden indircemi sölerseniz de iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 pipi bey. uo cdsi bul tekrar yükle uonu.[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 olsa saten çok guzel olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 yükledim bikaçtane fonts.mul gine çalışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ziarenko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: pipican, 09 Mayıs 2004 04:18 tarihinde demiş ki: yükledim bikaçtane fonts.mul gine çalışmadı Beter olursun innnssaaallahh!! aminn!!!..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Ziarenko, 15 Mayıs 2004 01:17 tarihinde demiş ki: said: pipican, 09 Mayıs 2004 04:18 tarihinde demiş ki: yükledim bikaçtane fonts.mul gine çalışmadı Beter olursun innnssaaallahh!! aminn!!!..... Lmr mısın? Adam sorununu yazıyor sen gelmıs beter ol dıyosun...[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: Ziarenko, 15 Mayıs 2004 01:17 tarihinde demiş ki: Beter olursun innnssaaallahh!! aminn!!!..... Aynı Şeyi Senin Icin Söleseler Güzel Olurmu?[signature][hline]Lle naá vánima Ed' i'eár ar' In Namárë Ëdhë'l RáVená Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Ziarenko, 15 Mayıs 2004 01:17 tarihinde demiş ki: said: pipican, 09 Mayıs 2004 04:18 tarihinde demiş ki: yükledim bikaçtane fonts.mul gine çalışmadı Beter olursun innnssaaallahh!! aminn!!!..... Bilgisayarının üzerine tavan çöker insallahhhhhhhhh! aminnnnn!![signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Registryi büyük ihtimalle C:Program FilesUltima Online içindir Ultima online klasörüne C:Program FilesUltima Online a taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipican Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Ziarenko, 15 Mayıs 2004 01:17 tarihinde demiş ki: said: pipican, 09 Mayıs 2004 04:18 tarihinde demiş ki: yükledim bikaçtane fonts.mul gine çalışmadı Beter olursun innnssaaallahh!! aminn!!!..... adam olun 2dk ya ben sana sormadım saten alal ne atlıon hemen istemiosan cvp vermessin yada adam gibi veirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lol zia patlatmis yine[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar