Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Custom Maps


Jaxx

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
Ben zaten ladder i biraktim canim oyun atmak istediginde custom atiyorum. En cok marine arena oynuyorum fakat marine arena yi sadece US sunucularinda oynuyorum cunku asian sunucularinda eski versiyon oynaniyo halen, arada 9-10 versiyon daha cikti. Bi tek de marine arenayi iyi oynuyom zaten, bos zamanim olursa bir tutorial yazarim, nasi olsa EU da oynuyosunuz taktik paylasma rakip yaratmaz euehuehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Micro Tournement yeni versyon çıksa da dengelenemez bence. Utanmasa 1 Phoenixle 1 Medivaci kapıştıracak.

Marine Wars ise gelecek vaat ediyor. Ancak şuan bence dengeli değil. Nedenleri:
1. Stalkerın antisi yok. Önüne gelen Stalker basıyor.
2. Shackled Ultalisk sağda kalıyor. Bu da sağ taraftaki ülkelere inanılmaz bir avantaj sağlıyor. Örneğin Sol taraftaki Watch Towerdan Ultraliski göremiyorsunuz.
3. Zealot, Mutalisk ve Viking güçsüz, Helion pahalı.
4. Upgradeler çok karışık ve 1001 çeşit gereksiz upgrade var. Şahsen ben Stalker alıp full Mercenary atak upgradeini yaparak her oyunu kazanıyorum.
5. Oyunun başlarında ortayı ele geçirmek bir işe yaramıyor. Ultraliski kesemiyorsunuz çünkü.

Oyunda bunlar düzelirse, Nexus Wars unutulur, herkes Marine Wars oynar. Ancak şuan için Nexus Wars çok daha güzel, çok daha stratejik, çok daha dengeli.
Ancak tabii ki Nexus Warsta mükemmel, eksiksiz bir oyun değil.

Bence Nexus Warsın en büyük eksiği, şuan oyunu bilmeyen insanların oynaması. Oyunun olmuş 30. dakikası, benim gelirim olmuş 350. Bizim takımdaki adamın geliri hala 80. Ulan o kadar "Build pylons you mother%$&#/&" falan diyorum dinlemiyor adam. Sonra kaybediyoruz tabi.

Neyse sonuç olarak, bu kadar çok custom game oynamayın. Gerçekten oyunu unutuyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Marine Arena cok dengeli degil ama orjinal oyundan da az dengesiz degil. Cok buyuk dengesizlikler yok. Bir de dedigim gibi dha once hangi versiyonu oynadigina bagli. Crayon US sunucularinda surekli update ediyo oyunu dengeliyo, AU versiyonu 9-10 versiyon geri. SOn 1 haftada 3 versiyon cikardi mesela adam. EU nun da up2date oldugunu sanmiyorum.

Ama dedigim gibi normal oyundan az dengesiz degil kesinlikle. Her seyin anti-unit i var. O upgrade ler in hepsi cok yararli ama kimle nasi oynadigina bagli olarak kullanman gerek. Ben US sunucularinda 40 oyun attim sanirim. Her 10 oyundan 9 u win (ve 4 takim var oyunda), o 1 oyunu iste cidden anti unit kullanmayi bilen aliyor. Cok farkli buildlerle oyuna baslayip gelisme sansin var. Stalker karsimda oldugu zaman mesela sansi yok. 40 oyundan sadece bir oyunda kaybettim stalker li oyuncuya. Onda da hakkini veriyim o takimda ki iki oyuncuda cok iyiydi.

Stalker ben daha en basta oynarken gidiyodum evet iyi oyuncu isen stalker gitmek kotu sonuclar dogurmuyo. Ama yuksek kazanma oranida saglamaz. Stalker in bounty si cok yuksek mesela, oyun uzadikca karsinda ki mutlaka yeniyo seni, o yuzden zaten stalker gitmiyom stalkerlida oyun alamiyo.

Tabii tek strateji unit secimi degil, nerede nasil duracagin kime karsi nelerle gidecegin vs hepsi onemli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...