Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi adamlar duygusuzca kesmiş işte? hayvanı kesip arkadasından ağlamaları mı gerekiyodu yani. sonuçta et lan bu yemek yani. empati yapanlara sesleniyorum; hayvan acı da duymuyo ki
demode Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bu bişeymi öküzleri inekleri ayakta bıçak sallıyo boğazına hayvan depine depine ölüyor....Hele ki ceylanların geyiklerin mayınlı arazilerde videoları var izleyin sonra konuşun...
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 moncici said: yok ben saydım 4 çeşit - kurban bayramında da oluyor çok reröre - abi vahşet değil hijyenik değil sadece - yerken iyi de keserken mi kötü? - hep aynı şeyleri söylüyorsunuz arkadaşlar hepsi benim düşüncemdir cok dooru
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 capsler kurbağa olmuş dostum, paylaşım için teşekkürler ama tekrar linkler misin?
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 caponyada manyağın teki katanayla kalabalığa saldırmıştı.baya bi kişiyi doğramıştı :P.başlığı tam okumadan omu lan yoksa diye geldim ama değilmiş :P iyikide değilmiş
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 caponyada manyağın teki katanayla kalabalığa saldırmıştı.baya bi kişiyi doğramıştı :P.başlığı tam okumadan omu lan yoksa diye geldim ama değilmiş :P iyikide değilmiş
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 katana diyince fuck you whale and fuck you dolphin tarzi bir sey ummustum :(
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 fazla yüklenmişsiniz adama bırakıp kaçmış topiği be ehehe
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Popeye said: katana diyince fuck you whale whare and fuck you dolphin dorphin tarzi bir sey ummustum :( fixtt
Öne çıkan mesajlar