mokoko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=151566894876993&ref=mf hayatımda izlediğim en insanlık dışı videolardan biridir kesinlikle. muhtemelen kaldırılır yayından yakında. eğer hayvanlara kario şeylerden etkilenen bi insansanız izlemeyin hiç en baştan. hele bella sen hiç bulaşma aman ha. video içinde dicek bişi yok hakkaten. bole yaratıklar hayvanlara bole davranıolarsa birbirlerine nası davranırlar acaba...
loplop Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 adamalar yapıyor, sizde yayarak adamları amacına ulaştırıyorsunuz
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Midem bulandı hakikatten. Hindistan mı orası acaba? Böyle bi vahşet içinde tek sevindiğim nokta en azından kör bıçak falan yapmamışlar. Enseden vuruyor ilk anda sinirler gidiyor belki acı duymaz diyeceğim ama bilemiyorum. Cidden inanılmaz bi rezillik bu.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 vakit kaybına gerek yok konuyu hemen kurban bayramına çevirebilirsiniz
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi birşey soracağım, gerçekten bilmediğimden soruyorum. mezbahada yapılan kesimden ne farkı var bunun? veya kurban bayramlarından? hatta hayvanlar daha az acı çekiyordur yani kıtır kıtır kesilmektense.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Osuran_boğa said: vakit kaybına gerek yok konuyu hemen kurban bayramına çevirebilirsiniz:)
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 eğlence için kesmiyolar yalnız onlar yenecek falan. hani gidip kasaptan et alırsınya O KASAPLARDA KESİYOR HEP KUZULARI. sadece hijyenik değil canavarca bir tarafı yok şunun. acı çektirmiyo bişi yapmıyo. ilkel sadece canavarca bir kısmı yok bunun moral bozmak için konmuş bir video sadece
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 e yani. insan kesilmiş lan bu şekilde yüzlerce yıl. tık diye vuruyor gidiyor yani acı çekme falan yok. pis diye mi kızıyorsunuz veya yediğiniz etler gökten düşüyor mu sanıyorsunuz anlamadım ki..
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Esh said: bizde farklısını yapmıyoruz abi. -de ayrı
calimero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 video tamam çok kötü falan da, türkiye de yaşayıp kurban bayramlarında hayvanların böğürte böğürte kesildiğini görüp bunlara "insan mı lan bunlar" demek gayet de enterasanmış yani. Türkiye deki kurban kesiminden 1000 kat falan daha az eziyet vericidir şu kullandıkları yöntem. Bu videoya karşı çıkabilecek tek grup vejetaryenler, veganlar falandır herhalde.
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 haha katana denince korktum yine japonlar bişey mi katledio die
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 benjani said: katana mı? pakistan katanası abi bilmiyo musun?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 biz baya kıtır kıtır kesiyoruz hayvan ölene kadar en azından 5-6 saniye geçiyor yani.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Boğa nokta atışı yapmışsın kurban bayramıyla sdf Kurban bayramı ayrı olay ya, ibadet olduğunu kabul etmeyen insan için kabul edilebilir olmadığını ben de biliyorum. Lakin ibadet olduğuna dair inanç varsa farklı gözle bakabiliyorsun, ilahi konular, göreceli. O yüzden bence böyle bi tartışma saçma olur girmeyelim.
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 NASI TATMİN OLDUM LAN BACAKLARIM TİTREDİ
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi arkada çocuk ağlama sesleri falan var dikkat ettiğiniz mi bilmiorm. yani yapılan şey herkesin onunde yapılıo falan. kanlar akıo ortalıa. hayvanlar toprağın uzerinde ordan oraya atılıo oluleri dahil olmak uzere. hani tmm hayvan olduruluyo falan her yerde ama onunda bi yolu yordamı var.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 sipeyskeyk said: biz baya kıtır kıtır kesiyoruz hayvan ölene kadar en azından 5-6 saniye geçiyor yani. abartma ya boğazını kesiyosun ölüyo işte.şırıngayla ötenazi şeklinde mi öldürelim hayvanları
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Görüntü ve uygulama vahşet ama en azından acısız olması bişi. Bıçakla 1 dakika ugrasıp kesmek daha vahşet bence.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 evet abi elektrikli sandalyeye oturtalım olmadı. hayvan lan bunlar, yiyoruz yani. Kesilebilecek en temiz yöntemle kesmiş adamlar.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ha bu arada evet katana değilde machete sanırım kullandıkları şey.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Absolut said: Görüntü ve uygulama vahşet ama en azından acısız olması bişi. Bıçakla 1 dakika ugrasıp kesmek daha vahşet bence. bundan bahsediyorum boğa.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 mokoko said: abi arkada çocuk ağlama sesleri falan var dikkat ettiğiniz mi bilmiorm. yani yapılan şey herkesin onunde yapılıo falan. kanlar akıo ortalıa. hayvanlar toprağın uzerinde ordan oraya atılıo oluleri dahil olmak uzere. hani tmm hayvan olduruluyo falan her yerde ama onunda bi yolu yordamı var. sen hangi dünyada yaşıyosun ya mezbahalarla ilgili bir belgesel vardı onu bi izle de yediğin etin nasıl tabağına geldiğini gör
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 you have fucked with the wrong mexican
Öne çıkan mesajlar