Theridone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 movie maker'da 2-3 tane .avi formatında video var. 10-12 tane de resim var araldarda. şimdi ben bu projeyi video olarak kaydettiğimde videolar gözükmüyür herhangi bi şekilde herhangi bi playerda. player sorunu değil yani sanırsam. nedendir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 timeline şeklinde sıraladın di mi, sadece film dosyalarını koymadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 film dosyalarını aşağıdaki timeline'a sürükleyip bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi biliyorum kullanmayi, o kadar da ankarali degilim :) ben timeline'a surukleyip biraktigim, hatta MM'da dahili olarak izleyebildigim videoyu, bitirdikten sonra simsiyah bi sekilde izliyorum. hic goruntu olmuyo videolarin yerlerinde. resimler akiyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 resimler gözüküyor videolar gözükmüyorsa codec hatası olabilir. sadece tek bir videoyu timeline'a koymayı, diğerlerini koymadan dene. belki video+resim birleştirmede sorun olabilir. movimaker live var son sürüm, onu kullanmıyorsan onu da deneyebilirsin, eski moviemaker'lara göre daha uyumluydu. camtasia studio 6 ve 7 kullanmıştım. olmazsa onu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar