Theridone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 movie maker'da 2-3 tane .avi formatında video var. 10-12 tane de resim var araldarda. şimdi ben bu projeyi video olarak kaydettiğimde videolar gözükmüyür herhangi bi şekilde herhangi bi playerda. player sorunu değil yani sanırsam. nedendir bu ?
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 timeline şeklinde sıraladın di mi, sadece film dosyalarını koymadın?
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 film dosyalarını aşağıdaki timeline'a sürükleyip bırak
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 abi biliyorum kullanmayi, o kadar da ankarali degilim :) ben timeline'a surukleyip biraktigim, hatta MM'da dahili olarak izleyebildigim videoyu, bitirdikten sonra simsiyah bi sekilde izliyorum. hic goruntu olmuyo videolarin yerlerinde. resimler akiyo ama.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 resimler gözüküyor videolar gözükmüyorsa codec hatası olabilir. sadece tek bir videoyu timeline'a koymayı, diğerlerini koymadan dene. belki video+resim birleştirmede sorun olabilir. movimaker live var son sürüm, onu kullanmıyorsan onu da deneyebilirsin, eski moviemaker'lara göre daha uyumluydu. camtasia studio 6 ve 7 kullanmıştım. olmazsa onu da deneyebilirsin.
Öne çıkan mesajlar