Ernest Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Her gün 5 tane, bütün şebekelere anında ulaşan, kendi telefon numarandan gönderilmiş gibi görünen, 160 karakter, reklamsız ve tamamen bedava SMS... ben denedim memnun kaldım. sms atacak yer arıyosanız mutlaka deneyin arkadaşlar... www.icerix.com/sms[signature][hline]İnternette iyi vakit geçirmek isteyenlere!! www.icerix.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ve bu site senin?[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 hastayim bole ben denedim duydum gibi gizli reklamlara =p acik acik soleyin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 5 sms ne ki.. şöyle sınırsız sms atabileceğimiz site yok mudur? aslında faturalıyım benim için dert değil de.. kontörlü arkadaşlar için 5 sms pek birşey ifade etmiycektir..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar