aethras Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 uzun uzun yazmaya gerek yok charların linki assada. vakitsizlikten oynayamadıgım icin acc u satıyorum. ankara dan alıcılarla gorusecegim elden alısveris olacak. rogue The World of Warcraft Armory - Rokh @ Zenedar - Profile 6200gs pve 6100gs pvp gear ve bilimum item.hem combat axe ları hem muti daggerları mevcut ayrıca wrathfull daggerlarda mevcut. dk alt char The World of Warcraft Armory - Rodh @ Zenedar - Profile 5800gs pve offset pvp priest alt char (shadow) The World of Warcraft Armory - Roph @ Zenedar - Profile 5200gs pve shadow hepsi zenedar serverında horde tarafındadır ayrıca dunemaul serverda horde tarafta lvl 80 mage dusuk itemla bulunmaktadır. total 4x 80 char bulunan accdur. istedigim fiyat 400 liradır. takas yoktur... cevaplarınızı bekliyorum. tel 0506 503 62 49 burdan ozel mesajla yada telefonla ulasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 kardesim yolun acik olsun irony/namhestia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 tsk ederim. seninde sagda solda varsa tanıdıgın sorarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 wolf pack disinda zenedarda oynayan kimseyi pek tanimiyorum wolf pack de bildigin wolf pack kimse 2. acc almaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 fiyat 350 tl ye dustu... daha indirim yapılmayacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 guncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 dostum link var dedin ama yok? sanırım başka forumdan copy/paste bi post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gear zaten para sayılmaz cataclysm den dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ShadowFax said: dostum link var dedin ama yok? sanırım başka forumdan copy/paste bi post. haklısın linklerin olamdıgını farketmedim duzeltiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 lvl80 undead rogue http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Zenedar&cn=Rokh lvl80 undead dk http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Zenedar&cn=Rodh lvl80 undead priest http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Zenedar&cn=Roph ayrıca lvl80 mage dunemaul serverda baslangıc mavi itemlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 whoisme said: gear zaten para sayılmaz cataclysm den dolayı 3 tane acc sattım 3 buyuk patchden once hicde soyledigin gibi bi durum yok.daha hızlı kasıp rakiplerinin onune gecmek icin tabiki gear lazım o yuzden mantıksız yorum yapma topige. tsk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DualShock3 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 aethras said: whoisme said: gear zaten para sayılmaz cataclysm den dolayı 3 tane acc sattım 3 buyuk patchden once hicde soyledigin gibi bi durum yok.daha hızlı kasıp rakiplerinin onune gecmek icin tabiki gear lazım o yuzden mantıksız yorum yapma topige. tsk ederim. Betadaki ss lerden gördüğüm kadarıyla 85 dingledikten sonra icc gearlar çöp oluyor,quest reward itemler çok daha iyiydi. Yani icc gearlarının önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 DualShock3 said: aethras said: whoisme said: gear zaten para sayılmaz cataclysm den dolayı 3 tane acc sattım 3 buyuk patchden once hicde soyledigin gibi bi durum yok.daha hızlı kasıp rakiplerinin onune gecmek icin tabiki gear lazım o yuzden mantıksız yorum yapma topige. tsk ederim. Betadaki ss lerden gördüğüm kadarıyla 85 dingledikten sonra icc gearlar çöp oluyor,quest reward itemler çok daha iyiydi. Yani icc gearlarının önemi yok O YUZDEN TOPİC sahibi burda çöp yapan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 83 levelda çöp oluyor 330 kusur ilvl geliyor questlerden. hclerden 359 mu ne düşüyor. 277 lvl falan hikaye artık. en fazla ilk zonelarda durur üstünüzde sonrası ya vendor ya banka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DualShock3 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Topic sahibi arkadaş kayserili galiba ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 aethras said: whoisme said: gear zaten para sayılmaz cataclysm den dolayı 3 tane acc sattım 3 buyuk patchden once hicde soyledigin gibi bi durum yok.daha hızlı kasıp rakiplerinin onune gecmek icin tabiki gear lazım o yuzden mantıksız yorum yapma topige. tsk ederim. ha bu arada kanka hic onemli degil her zaman asldkhasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 aethras said: whoisme said: gear zaten para sayılmaz cataclysm den dolayı 3 tane acc sattım 3 buyuk patchden once hicde soyledigin gibi bi durum yok.daha hızlı kasıp rakiplerinin onune gecmek icin tabiki gear lazım o yuzden mantıksız yorum yapma topige. tsk ederim. Bir başka mantıksız yorum da ben yapayım : Patch'ten önce satarsın da, expansion'dan önce satman biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 tantun said: Bir başka mantıksız yorum da ben yapayım : Patch'ten önce satarsın da, expansion'dan önce satman biraz zor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 buyuk patchden kastım expansion du zaten ayrıca sanki tek char satan benmisim gibi 3 lvl80 i acc a normal bir fiyat istedim ve hala sacma sapan yorumlar geliyor. almak isteyen ulassın istemeyen sacma sapan kayserili,çöp möp muhabbeti yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar