escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ben kacırıyorum sürekli ya da bi isim cıkıyo falan. bıraktım izlemeyi sezon sonu netten toplu izlicem. bu sekilde behzat c muhabbetlerine katılamıyorum vakıf olamıyorum ama napalım artık. bu durum için üzgünüm ve kendime çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sarı cevdet asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Behzatın evlilik teklifleri hep mükemmel oluyor he dsfsksadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 sabahları vocabulary akşamları gramer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 son vasat bölümden sonra güzel bi bölüm geliyor sanki. http://www.youtube.com/watch?v=kCq5HvF1L7s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Bu evlilik teklifi senaristlerin ne kadar tırstığını gösterdi. ODA TV birkaç hafta önce yazmıştı, mhpli bir milletvekili bakana "memleketin polisi ile memleketin savcısı yasak aşk yaşıyor tv dizisinde, olacak iş midir?" tarzında sorduğunda bakan da "ya ben de tasvip etmiyorum, evlenseler iyiydi" tarzı laf etmişti. ODA TV'de bunun üzerine "yakında behzat savcı ile evlendirilirse şaşırmayın" demişti. aha, aynen de öyle oluyor işte. bu sezon zaten geçen senenin çok hem de çok gerisinde, bir de bu türden şeyler bayağı bir karizmasını çiziyor dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Duruma ben de kıllanmıştım, ama Emrah Serbes'e inanırım bu konuda arkadaş. Adamdır en nihayetinde. https://twitter.com/#!/EmrahSerbes/status/186897981348397056 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Odası olan tv oluyo işte. Dizi dediğinin hazırda 3 bölümü çekilmiş oluyor birde sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 :) savcı mısın, avukat mısın; karar ver? ben birkaç hafta dediysem oluyor işte bayağı. atlama öyle her yazılana, sakin ol. nasıl derler, bii kuuulll... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Kaspar said: Duruma ben de kıllanmıştım, ama Emrah Serbes'e inanırım bu konuda arkadaş. Adamdır en nihayetinde. https://twitter.com/#!/EmrahSerbes/status/186897981348397056 ben inanmıyorum, isteyen istediğine inanabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Sahne süper ya. Behzatlar sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Akbabanin ruyaya bittim ben. Hele sonrasi hayaletin eve gelip cigligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1e_rOaMy5Ck http://www.youtube.com/watch?v=Q5YCS0GbF0c&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 suna azizi öldürürse izlemem bu diziyi. ulan tüm kanıtları buluyorsun, arayıpta sunayı takip ediyorum tüm şüpheler onun üzerinde vesaire demiyorsun. dizide çoğu nokta böyle saçma sapan atlanmaya başladı. bu da final olur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 İyi. Sen survivora donersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 hee mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 http://www.startv.com.tr/haber/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108/calgi-cengi-filminin-salih-ve-gurkan%E2%80%99i-behzat-cy--16119.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 offf cok deli olur bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 lan süper gözüküyor off hemen gelsin pazar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 sırf şu herifler için izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 haha bu bölüm efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi çalgı çengi ve üsküdara giderkendeki eleman değil mi bu. full time girse keşke dizi kadrosuna bu eleman. sarı cevdeti bu oynasa mesela çogiyi olurdu he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Film düşmüş nete. İzlemeyen varsa haberi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 1,5 bölümden film yapmışlar cansu dere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Film baya baya kötüymüş ya. Dizinin bir bölümü bile etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar