mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=feDDrF2PvUU abi ahahahahha dünkü muabbeti direk burdan almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Deli karı ile şule olmayınca ne güzel bölüm oldu be. Pls ölsün ikisi de görünmesinler bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Evet ya deli ve şulesiz bir de savcının kardeşi olmayan bölüm istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=feDDrF2PvUU abi ahahahahha dünkü muabbeti direk burdan almışlar. Bu nasıl akıllara zarar video ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 video saniye başına 0.5 iq götürüyo. bu bölüm fazla dexter çakması olmuş ya. hocanın konferans sahnesiyle başladı (tersten de olsa), hadi o neyse de son sahne baya bi alıntı olmuş. neyse selam çakmaktır diyelim. ağlak moddan iyidir orjinal olmayan hali dahi. izlettiriyo hiç değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 behzatın abisinin yeni sevgilisi psikolog hatunla aynı uçaktaydım bugün, hatta iki koltuk arkamdaydı baya bi heycanlandım sdf. hatun çok şeker (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 akbaba iyidi. ilk sezon dvdsi ciktimi bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=i9pjrALpp7o&feature=related Abi 5:50 böyle içten böyle güzel küfür yok ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bölümün başında güvenlik görevlilerinden özür dileme şekilleri gayet hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 DarKRideR said: ya yeni bölümün fragmanını izledim şimdi, gayet güzel hazırlanmış harika vs. diyordum ki sonundaki eylemi gördüm yine iyi güzel tamam, her bölüm ülkenin baskı gören bir yanına parmak basılıyor ne bilim milletin anlatmaya korktuğu şeyler anlatıyorsun da bu eylem sahnesi nedir? Travesti eylemi, karikatürist cinayeti için eylem, kayıplar için eylem, eylem de eylem anlat geç hacı, biz zaten anlıyoruz. Çok da güzel oluyor,hoş oluyor. Behzat komserim,heyt bea edaları ile gezen gençlere bilinç aşılamak adına iyi,her bölümde eylem olsa çok daha iyi olur.Eylemin normal bir şey olduğunu vatandaşa aşılamak için birebir. Sen biliyorsun,ben biliyorum ama nüfusun büyük çoğunluğu "eylem" "miting" "gösteri" terimlerini uzaktan görseler korkuyor,çekiniyorlar. milliyetçisinden,muhafazakarına kadar herkes çekiniyor. İdeolojik bir mesele olmasa tüm insanlığı ilgilendiren bir mesele dahi olsa çekiniyorlar. Dünya'nın yolsuzluğu olsa,vatandaş yolsuzluklar adına eylem yapmaya çekiniyor.Masum insanlar sebepsiz yere öldürülse,insanlar eylem yapmaya çekiniyor. Eylem yapanlara da bir acayip bakış açısı var. Bu yüzden her bölümde eylem olmasını takdir ediyorum.Uzun saç mevzusuna temas etmeleri,evrim'i ele almaları,karikatüristleri savunmaları vs.hepsi için yönetmeninden,senaristine,oyuncularını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Karakterler bizden,öyle olağanüstü kişilikler değiller,olaylar aslında anormal olan ama toplumun bu durumları "normal" olarak algıladıkları şeyler. Biz anlıyoruz,niye anlatıyor değil,anlamayanlara özel,anlamak istemeyenlere özel,önyargılılara özel olarak uzatıyorlar. Transeksüellerin mevzusunu o yüzden uzattılar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 telsiz koltuğun altına düştü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gzDbjqsZ2gE Bu bölüm çok güzel olacak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 10 da mı basliyodu 10.30mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 karar verisnler ya 10.15. 10.20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Oha oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 sağlam bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 kızın katili ile ilgili ne dedi tam anlayamadım şule mi öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Abi hayırlı olsun siyah beyaz mı tv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 yılın bölümü net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Memduh başgan geri döndü,özellikle küçük kız ile olan diyalog baya iyiydi.Güven kıraç rolün hakkını veriyor. Ayrıca Hayalet ile Akbaba'nın diyaloglarını ayrı bir keyifle izliyorum,bu dizi gitgide daha güzel oluyor,oyuncular rollere artık tam oturmaya başladı.Umarım böyle devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 gewcen bolumden cay koyma kısmına öldüm öldüm, sonra telsiz kolduğun altına girdi dediğine akbaba tamam dedim köye gömün benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 o çay koyma kısmı ayrı güzeldi zaten akbabuş hadi la bir çay koyda içek üç şeker diye yalaklanması en sonunda da akbaba'ya senin ben sıfatına sıçam diye atarlanıp çayı koymaya gitmesi vs. baya iyiydi hatta direk video'yu koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Akbaba ve Hayalet'in diyaloglar 200 bölümde geçse asla sıkmayacak beni. sdf Adamlar mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Rerore said: kızın katili ile ilgili ne dedi tam anlayamadım şule mi öldürmüş nası ya? kimi öldürmüş şule? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar