Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Behzat Ç. (2010) - Star

Magnum

Öne çıkan mesajlar

video saniye başına 0.5 iq götürüyo.

bu bölüm fazla dexter çakması olmuş ya. hocanın konferans sahnesiyle başladı (tersten de olsa), hadi o neyse de son sahne baya bi alıntı olmuş. neyse selam çakmaktır diyelim.

ağlak moddan iyidir orjinal olmayan hali dahi. izlettiriyo hiç değilse.

Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya yeni bölümün fragmanını izledim şimdi, gayet güzel hazırlanmış harika vs. diyordum ki sonundaki eylemi gördüm yine

iyi güzel tamam, her bölüm ülkenin baskı gören bir yanına parmak basılıyor ne bilim milletin anlatmaya korktuğu şeyler anlatıyorsun da bu eylem sahnesi nedir?

Travesti eylemi, karikatürist cinayeti için eylem, kayıplar için eylem, eylem de eylem

anlat geç hacı, biz zaten anlıyoruz.

Çok da güzel oluyor,hoş oluyor.
Behzat komserim,heyt bea edaları ile gezen gençlere bilinç aşılamak adına iyi,her bölümde eylem olsa çok daha iyi olur.Eylemin normal bir şey olduğunu vatandaşa aşılamak için birebir.

Sen biliyorsun,ben biliyorum ama nüfusun büyük çoğunluğu "eylem" "miting" "gösteri" terimlerini uzaktan görseler korkuyor,çekiniyorlar.
milliyetçisinden,muhafazakarına kadar herkes çekiniyor.
İdeolojik bir mesele olmasa tüm insanlığı ilgilendiren bir mesele dahi olsa çekiniyorlar.
Dünya'nın yolsuzluğu olsa,vatandaş yolsuzluklar adına eylem yapmaya çekiniyor.Masum insanlar sebepsiz yere öldürülse,insanlar eylem yapmaya çekiniyor.
Eylem yapanlara da bir acayip bakış açısı var.

Bu yüzden her bölümde eylem olmasını takdir ediyorum.Uzun saç mevzusuna temas etmeleri,evrim'i ele almaları,karikatüristleri savunmaları vs.hepsi için yönetmeninden,senaristine,oyuncularını ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Karakterler bizden,öyle olağanüstü kişilikler değiller,olaylar aslında anormal olan ama toplumun bu durumları "normal" olarak algıladıkları şeyler.

Biz anlıyoruz,niye anlatıyor değil,anlamayanlara özel,anlamak istemeyenlere özel,önyargılılara özel olarak uzatıyorlar.
Transeksüellerin mevzusunu o yüzden uzattılar mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Memduh başgan geri döndü,özellikle küçük kız ile olan diyalog baya iyiydi.Güven kıraç rolün hakkını veriyor.
Ayrıca Hayalet ile Akbaba'nın diyaloglarını ayrı bir keyifle izliyorum,bu dizi gitgide daha güzel oluyor,oyuncular rollere artık tam oturmaya başladı.Umarım böyle devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...