aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi ne loser bi adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 madem öptürmicen sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 OFF AMMA BAYDI HEAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 küheylan said: içerde bangır bangır son ses izliyorlar. projektörle duvara yansıtıp falan gitsem mi ben de. dayanamadım gittim, o Eda'ya gıcık oldum ama ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi şu çatışma-pusu falan olayları neden bu kadar kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi başını kaçırdım yıldız tvde 15 dk geriden geliyorum ama behzatın oynayış hasdhsajkdgjkhsagdjhaskgdjkhasgdjhakgsdgagvagahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Abi gelmiş geçmiş izlediğim en iyi bölüm olabilir, zangır zangır titriyorum resmen. Alkol sigara komasına girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bi yandan bi sürü seyin ucu bağlanıyo bi yandan bi sürü şey havada kalıyo, kanser edicek belliki sezon sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Aynen. Film izlensin diye açıkta bırakıcaklar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ankara dizisinde oynuyosun ankara havası oynayamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 filmmi ne filmi? ikinci sezon olmıycakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 pekaziz said: Abi gelmiş geçmiş izlediğim en iyi bölüm olabilir, zangır zangır titriyorum resmen. Alkol sigara komasına girebilirim. senin tvde ayı bobo çıksa bütün gece izlersin bu kafayla gibime geliyor, sen farklı bir moda girmişsin abi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 herifin diz kapağına nasıl çaktı ama ercü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 behzat ç gibi yeto bi diziden efsane bi bölüm nasıl çıkar ya ? imkanı olan bişey mi bu ? edit: öyleyse ben de bi bakış atıcam belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Memduh baskan MEMDUH BASGAAAAANN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 AHAHAHAHA ERCÜRMENTİ SEVİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bi an kızın katili akbaba zannettim wtf oldum :D Hadi lan kim bu katil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Oha, tüm sezon boyunca işlenen bir konu, gizli devlet, ölümler, cinayetler hepsi bunun için miymiş? Abi bi diziyi sezon finali bölümünde nasıl bok ederiz dersi veriyorlar behzat ç'de... Bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Sakin beyler, Şule'de düğüm çözülecek. Memduh başkan, çok pis gittin lan, içim sızladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Abi ağzına edim bu nasıl bölüm manyak etti yaaa OLM ABOV SÜRÜKLEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Dizi bitine paticik'te bir daha görülmeyebilirim. Elveda millet.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Ercünün yaptığı saygısızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Abi akbabanın hatun, hüseyinin meyhaneyi nerden buldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 o kız aslında yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar